ultramega Публикувано Януари 13, 2008 Share Публикувано Януари 13, 2008 По принцип много се кефя на стила на Джими Пейдж и ей така ми се прииска да го изсвиря stairway-solo ПП.Не стана без забележки, щях да го записвам повторно, но без да искам съм си изтрил траковете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Хубавко е станало. Браво Само че малко ми е безчувствено...в смисъл, че е малко като упражнение. Вкарай повече емоция и ще стане идеално Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 13, 2008 Автор Share Отговорено Януари 13, 2008 Прав си, да. И аз нещо не му харесвах и се чудех кое точно и ти го каза: безчувствено звучи. Ще го запиша пак , дано само да не ми мине мерака... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Прав си, да. И аз нещо не му харесвах и се чудех кое точно и ти го каза: безчувствено звучи.Ще го запиша пак , дано само да не ми мине мерака... На мене ми хареса, а саунда ти е ултрамега блууууз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Прав е Chrysalid - една доза повечко емоция му трябва, за да стане баш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 супер е, просно смени ефекта на китарата. Сига е Грийнър Овърдрайв. Вкарай малко crutch drive. Но е яко много. Сега е прекалено меко, все едно свириш солото на Soldier of fortune. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Дай му газ,вкарай емоция!Пробвай с много усилен лампов амп и квото стане.На китарния звук му липсва буст,също така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 Изсвирих го повторно и го записах. Ползвах друго перце, което винаги е допринасяло за повече sense Обаче не мога да докарам подходящия звук Пускам го през всякакви лампви ампове, слагам-махам скриймъри, дилеи,ревърб, записвам със к'ви ли не микрофони(динамични , кондензаторни) и сякаш съвсем малко му трябва да звукне добре но уви, нещо куца (най- вероятно умението ми да правя добър звук ) (Всичко дето го изредих по горе е софтуерно ) Засега няма да пусна новия вариант. Работи се по звука.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) Изсвирих го повторно и го записах. Ползвах друго перце, което винаги е допринасяло за повече sense Обаче не мога да докарам подходящия звук Пускам го през всякакви лампви ампове, слагам-махам скриймъри, дилеи,ревърб, записвам със к'ви ли не микрофони(динамични , кондензаторни) и сякаш съвсем малко му трябва да звукне добре но уви, нещо куца (най- вероятно умението ми да правя добър звук ) (Всичко дето го изредих по горе е софтуерно ) Засега няма да пусна новия вариант. Работи се по звука.... Бууст,бе човек,чуваш ли как му звучи на Пейчев китарата.И маже яко и безотговорно/любим ми е:)/Освен това е изцяло аналогов... Редактирано Януари 14, 2008 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 16, 2008 Автор Share Отговорено Януари 16, 2008 Ами ето го втория ми опит: Stairway-solo2 Естествено има каво още да се желае... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Януари 17, 2008 Share Отговорено Януари 17, 2008 Аааааа...ей така е доста по-добре вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2008 Share Отговорено Януари 17, 2008 Аз чух само втората версия. Тотално ме кефи свирнята, но мисля, че носи още малко гейн... И ги отпусни тез ръце, не ги спъвай с мислене. Свириш супер готино, така че ще стане още по-суперско! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baitanas Отговорено Януари 17, 2008 Share Отговорено Януари 17, 2008 Ултрамега, суперготино е станало, мисля , че може и китарата да усилиш малко когато смесваш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 17, 2008 Автор Share Отговорено Януари 17, 2008 Благодаря ви, момчета Радвам се че ви е допаднало малко или много Baby Thomas, добре че не си чул пъвия вариянт, че там Гейнът беше още по ограничен... baitanas -Нищо чудно записите ми да не са добре балансирани, ползвам слушалки не особено висок клас(даже не особено среден клас ) .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Февруари 10, 2008 Share Отговорено Февруари 10, 2008 Поздравления, много добре си го изсвирил. Ако имам забележки, то е, че си го изсвирил прекалено чисто. Благодаря ви, момчета Радвам се че ви е допаднало малко или много Baby Thomas, добре че не си чул пъвия вариянт, че там Гейнът беше още по ограничен... baitanas -Нищо чудно записите ми да не са добре балансирани, ползвам слушалки не особено висок клас(даже не особено среден клас ) .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts