Black Bird Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 modelite za virtualntie jemove gi rpavi edin pich v jemsite i kojto mu e iskal mu e dal prototipa Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 IbanezJem7VWh3 кефи Много добре се е получило, евала Мерси пи4! Направих и модел на Овей6ън Селебрити има го в сцената с къ6тата (в 3Д галерията за която споменах в по-горния линк) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 modelite za virtualntie jemove gi rpavi edin pich v jemsite i kojto mu e iskal mu e dal prototipa Това е интересна информация и я 4увам за първи път, но 6те видя какво разработва тоя пи4. Така или ина4е моя модел е правен около 1998 г. Тогава бях о6те студент Бе6е ми много забавно да се занимавам с това И о6те ми е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 7, 2005 Автор Share Отговорено Юни 7, 2005 Ето го моя модел, който няма нио об6то с jemsite Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 7, 2005 Share Отговорено Юни 7, 2005 Рулира отсекъде, дюде! П.П. Аз бях почнах мойто RG, но долу-горе в началото взех, че зарязах МАХ-а и така си и остана само WIP... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 8, 2005 Автор Share Отговорено Юни 8, 2005 Рулира отсекъде, дюде! П.П. Аз бях почнах мойто RG, но долу-горе в началото взех, че зарязах МАХ-а и така си и остана само WIP... Аз реално направих Универс, но после го преправих на Джем във варианта който го вижда6. А ина4е проверих в джемсайт дето един пи4 е правил 3Д модели на джем... Там е суперпрофесионална работа, изоб6то не може6 да разбере6 дали е 3Д или реален. Но там са играли 3Д скенери и т.н. 4овека изоб6то не го е правил наръка като мен То изоб6то в БГ има ли 3Д скенери някъде ?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 9, 2005 Share Отговорено Юни 9, 2005 Ето го моя модел, който няма нио об6то с jemsite Леле батка... ти си бил дзвер бе това е много добра изработка.Представям си колко време си го тманил. Ако можеш това занчи можеш много Брайса по принцип е много елементарна програма.не че е елементарне в смисъл тъпа.. ами леко е ограничена. 3Д Студио Макс-а батка.Тма е истината.Там можеш да я завъртиш тая китара в едни експозии едни пушеци едни работи... направо ти е бедна фантазията... Аи може да рендваш във пъти по бързо там, зависи от компа де... И време малко щи трябва...ма ако си фен с характер нямаш проблеми. п.с. Знам че нямаш нищо напротив да пазаруваш оригинални пакети от програми..все пак ако искаш да опиташ 3D Studio-то пробвай с пиратска версися първо да видиш как ти се отдава.. че е много дебело инъче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 9, 2005 Share Отговорено Юни 9, 2005 То изоб6то в БГ има ли 3Д скенери някъде??? Има. Познавам един фен от София, който има в офиса <_> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 11, 2005 Автор Share Отговорено Юни 11, 2005 То изоб6то в БГ има ли 3Д скенери някъде??? Има. Познавам един фен от София, който има в офиса Майтапи6 ли се, или наистина някой твой познат има. Питам не за друго, ами за6тото аз не съм виждал обемен скенер досега. Знам, 4е ОЛИМПУС правят такива, но не ми е попадал наживо да го видя Този модел на Джема го пратих на една американска фирма - www.lasercrystalworks.com и ми го направиха 3Д гравиран в кристален блок, стана много гот. 6те постна някоя сним4ица като ги изровя Малко дебело излиза, ама маниа6ко стана... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2005 Share Отговорено Юни 12, 2005 Не се майтапя. Даже в момента е онйалн и го питах за по-сигурно. Имат си. Трябва им, могат да си го позволят и си го имат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 13, 2005 Автор Share Отговорено Юни 13, 2005 Не се майтапя. Даже в момента е онйалн и го питах за по-сигурно. Имат си. Трябва им, могат да си го позволят и си го имат. 6том имат зна4и правят не6то сериозно. Питай го и ми препрати някой линк да видя какво правят и на какво ниво! 6те ми е много интересно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 Много добро, евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 наистина е добро ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 15, 2005 Автор Share Отговорено Юни 15, 2005 Мерси, пи4ове! Радвам се, 4е ви е харесала китарката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts