Talic_Zealot Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Извинете не се сдържах. Звучи все едно докато си свирил това си слушал Fatboy Slim - Ya Mama . P.S. No offence. ..and push the tempo .
Efo Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 1. Настройката на китарата ти в какъв строй е ? E A D G B E (6 5 4 3 2 1 струни)? 2. Убеден ли си, че свириш по вярна таблатура/ноти ? 3. Забелязвам, че "нотите не са си на местата". 4. Бектрака ти е ОК. Пусни си оригинала на песента, чуй го няколко пъти и се заслушай в пасажите - виж кое къде е. Можеш да използваш и дисторшън ефект за китарата. Сам разбираш, че нещо не е наред.
Motley_Crue Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 (Редактирано) ами струните са ми на 1 ден вчера ги купих може да се е разстроила по време на свирене.Мислех че ще ми е по лесна тая песен ама явно не съм готов още за Сатриани.А и бтв можете да не пускате тъпи постове от сорта "се едно слушаш това а пък свиреш това",щото ми е пределно ясно за какво става въпрос и чесно казано ми е писнало да гледам такива работи по темите като чета форума.Явно повече нищо свясно нема да излезе от темата така че по добре да я делне модератора за не се ядосвам от постовете на някой хора А и 10х на хората дето си изкаха както трябва мнението. Редактирано Януари 12, 2008 от Motley_Crue
Efo Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Това е една от лесните песни на Сатриани. Предполагам, след като си преминал към нея знаеш "пръстовките". Ако ли не опитай Starry Night - също е готина и е по-лесна.
Motley_Crue Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 Това е една от лесните песни на Сатриани. Предполагам, след като си преминал към нея знаеш "пръстовките". Ако ли не опитай Starry Night - също е готина и е по-лесна. Ами аз четвъртък съм на урок ще питам човека за песента и ще го питам да му исвира нещо такова да ми каже каде ми е грешката и така с времето ще опрая работата.Ся ше я видя тая песен дето писа.
bony Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Значи има два варианта - или си се опитвал (казвам опитвал,защото не си успял)да научиш парчето от някаква пръстовка,която е за друга настройка, или твоята китара е в друга настройка, а не в Ми, защото парчето е в Ми. Потърси си грешката и се вслушай и в по горните мнения. и как разбра че парчето е от Ми
Old_Shetarhand Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 (Редактирано) Подкрепям че това което свириш.....не е Сатриани.....това е некое друго парче.....според мен де.....некфо яко иноваторство....дали от некое друго парче си фанал солото го свириш на това парче на хармонията не знам.....дето ицо велев вика....авангардизъм......леко към....Пост Модернизъм / Рококо бие... Оообаче ...по сериозно вече.....смятам че е най вероятно Особенно ако на Гитар Про или некфа аналогична програма си го учил парчето....просто Онзи които го е табвал....да го е табвал грешно/ф друга тоналност.....с други тонове...и мелодия.....деа знам.......кажи от де си го учил....ако е с Гитар Про нейде по харда ще изнамеря некфи файлове на това парче където по спомен беха доста близки до Оригинала..... Поздрави Евгени Редактирано Януари 12, 2008 от Old_Shetarhand
Motley_Crue Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 да от гитар про5 е.Пробвах на слух първо ама пак не го докарвах и реших да пробвам гитар про 5
Hillbilly Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Абе,отпушете си ушите бе ,деца,кви гитар,какви Про,кво е това-не чуваш ли че не си в тоналност въобще и не схващаш идеята,ма хич.Преди да гониш мечките,барем заколи едно пиле..
ultramega Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Момчето си каза че иска съвет , а не да му натякват многократно колко е далеч от истината изпълнението му. Подигравките не са много ефикасно средство да помогнеш на човек. Някои от понапредналите китаристи са забравили че са минали през такъв период , ако не са съгласни, нека пуснат записи от времето когато са били със само 1 година стаж като китарджий за да покажат как са били те, ако изобщо имат такива записи(защото вероятно са ги изтрили...).
Motley_Crue Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 А ти разбираш ли че ми писна ти чета шибаните коментари.Сори ама почвам да се нерва вече.Като не ти утърва недей пиши в темата.Тия дето искаха да напрая нещо по въпроса напраиха отговориха си спокойно хората и обясниха от каде идва проблема,а ти тука ми се праиш на голям разбирач на голям свиряч и ми опяваш кво разбирам и кво не...нема да продължавам да пиша щото ми писна от малумни постове.Ти май гледаш само да трупаш коментари с тъпотийте си.
Motley_Crue Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 Забравих да добавя специално 10х на ултрамега че се заспъти и се отнася нормало към темата
kitaratapesho Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 (Редактирано) От преслушването на записа ми стана най-приятно, когато някъде около 3/4 от парчето (защо няма таймер, по дяволите ) пускаш музикален цитат на Д2 - доста добре се връзва върху тази хармония - "тази нощ, аз те сънувах като малко плюшено мече" (нали така беше текста?). Няма значение. Проблем няма, поне под формата на нещо изолирано, което може да се каже със сигурност. С други думи проблемите са много - дерзай и след време ще е по-добре! Успех, Петър п.п. Или това си е мелодия от парчето? Май не съм го слушал обстойно... Редактирано Януари 13, 2008 от kitaratapesho
Zlatanov Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 (Редактирано) На мен ми се струва че автора на темата се бъзика нещо с нас ... някак си нелогично ми е това че чувал всеки фалшив тон а в същото време целия запис е нещо друго само не и свирене ... не знам ама ... Motley_crue на въпроса ти "На какво се дължи фалшивото свирене?" Отговора 90% е: На китариста (макар в твоя случай "китарист" да е доста силна дума) Не виждам никакъв смисъл от това което си се опитал да направиш ... Но нека спра до тук ... Редактирано Януари 13, 2008 от Zlatanov
johniebgood Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Като ще се сърдиш , по-добре не пускай нищо , а и не е лошо да понаблегнш на граматиката в училище...
Recommended Posts