Jump to content
Българският форум за музиканти

Motley_Crue

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Motley_Crue

  1. Забравих да добавя специално 10х на ултрамега че се заспъти и се отнася нормало към темата
  2. А ти разбираш ли че ми писна ти чета шибаните коментари.Сори ама почвам да се нерва вече.Като не ти утърва недей пиши в темата.Тия дето искаха да напрая нещо по въпроса напраиха отговориха си спокойно хората и обясниха от каде идва проблема,а ти тука ми се праиш на голям разбирач на голям свиряч и ми опяваш кво разбирам и кво не...нема да продължавам да пиша щото ми писна от малумни постове.Ти май гледаш само да трупаш коментари с тъпотийте си.
  3. да от гитар про5 е.Пробвах на слух първо ама пак не го докарвах и реших да пробвам гитар про 5
  4. Ами аз четвъртък съм на урок ще питам човека за песента и ще го питам да му исвира нещо такова да ми каже каде ми е грешката и така с времето ще опрая работата.Ся ше я видя тая песен дето писа.
  5. ами струните са ми на 1 ден вчера ги купих може да се е разстроила по време на свирене.Мислех че ще ми е по лесна тая песен ама явно не съм готов още за Сатриани.А и бтв можете да не пускате тъпи постове от сорта "се едно слушаш това а пък свиреш това",щото ми е пределно ясно за какво става въпрос и чесно казано ми е писнало да гледам такива работи по темите като чета форума.Явно повече нищо свясно нема да излезе от темата така че по добре да я делне модератора за не се ядосвам от постовете на някой хора А и 10х на хората дето си изкаха както трябва мнението.
  6. http://media.putfile.com/coveruj Ето го записа.Бтв това с многото свирене е мн правилно.Аз като свира повече от 2 часа без да спирам почвам да се усирам от грешки и немога 1 тон да изсвиря правилно.А и още по време на записа го чух ама ми беше инт да вида какво ще излезе и както очаквах нищо...
  7. Искам да питам(може и малко странно ад прозвучи) на какво се дължи свиренето фалшиво.На мене китарата ми е настройна с турнер проверих я на слух ок.После почна да записвам на Сатриани Оулуейс луит ме.. и накрая като слушах записа беше супер фалшиво.Аз като си свиря попринцип като извира нещо грешно и веднага го чувам че не е както трябва да е , когато китарата ми е леко разстроена на секундата го чувам и я оправям обаче като напрая запис на някой песен много ми фалшивее.Според мене това се дължи може би на ефекта и на китарата ама нз.Когато съм свирил с некой фр никога не ми е казвал че фалшивее освен ако не напрая грешка.Ще съм много благодарен ако някой си искаже мнението. П.П Свира от 1 година и нещо на някаква берингър а процесора ми е зуум2.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.