sa6tiat Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Преста`иш ли си на пианистите кво им е?... Цял роял... МайтаБ. Аре у Софето, марш! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Мойта е у съседа в момента, не знам квой прай с нея :green: На мен ми е интересно каква интерпретация би измислил със огромното ми старо немско пиано Ромхилд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Ето нова версия на пиктограмките - плюс нова с микрофон, и малко пипнах дизайна и на останалите... ...и примерно разположение в лого: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Ето нова версия на пиктограмките - плюс нова с микрофон, и малко пипнах дизайна и на останалите... ...и примерно разположение в лого: ей това лого е върха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Мерси, човек... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Това е. Друго не ни трябва, според мен. Страшен си, човек, завиждам ти (благородно де). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Мерси Радвам се, че те кефи. Редактирано Юли 12, 2005 от VOSTOK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Ето малко идейки за пространствено разположение от мен: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Или с черни линии: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Страхотно... Не знам какво друго да кажа. YtseJam a дали е възможно ако това се сложи така както ти си предложил линиите да са първо сиви и после да стават по тъмни. Ако не е много трудно де И само в началото, когато сайта зареди. Другото е, дори да не е трудно дали няма да го направи доста по тежък за зареждане, ама аз не разбирам, затова да попитам. Редактирано Юли 12, 2005 от fLiSk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 YtseJam, супер е станало с тъмните линии! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 13, 2005 Share Отговорено Юли 13, 2005 VOSTOK, YtseJam - Ако се сложи за хедър наистина може да се анимира това с потъмняването на линиите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 13, 2005 Share Отговорено Юли 13, 2005 Става все по-интересно :-) Хора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 13, 2005 Share Отговорено Юли 13, 2005 иииииииии имамеее участник познаал верния резултат ... VOSTOK това си ти Аз ако съм админите ще избера това лого и най-малкото един комплект качествени струни за награда получаваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Юли 14, 2005 Share Отговорено Юли 14, 2005 М-да и на мен ми харесва. Анимирано или не - все едно, супер стана. Браво! Пускам линк към един проект за тениска. Исках да го дам още преди седмица, ама нещата се пообъркаха. Идеята е подобна на тази на jFog. Давам го за красота, така да се каже. Мен много ме радва. Басистка му работа . . . . CLICK HERE! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts