musicman Отговорено Юли 5, 2005 Share Отговорено Юли 5, 2005 На мен ми харесва това, което е направил JoiNT_NaTuRe Само дето не съм уточнил, че на логото трябва да пише muzikant.org също така с нещо да подсказва, че е форум за музиканти размерите ще ги уточним в последствие @solo5 човече, наистина нищо не съм получил, прати ми ама ми пиши и едно ЛС за да знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 5, 2005 Share Отговорено Юли 5, 2005 По едно време мислех и аз да се пробвам, но след като видях творението на JoiNT_NaTuRe се отказах завинаги Акъл дайте, акъл замени "Българският форум за музиканти" с "muzikant.org" и му сложи някакъв по-разчупен и интересен шрифт. Но не ползвай директно готов - избери някой готин и го "раздърпай" малко, защото логото трябва да е уникално. сложи някаква по-хубава китара сложи и другите "основни" инструменти, може и само загатнато - 2 палки, глава на бас, микрофон...май стана претрупано (аре от нас да мине, китара и бас може да са наедно , но една фендърска глава май ще е по подходящо ) експортни картинката в .png формат, който поддържа прозрачен фон - musicman ще ти е много благодарен П.П. Сега като се загледах това с прозрачния фон май няма да се получи добре, заради сянката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 5, 2005 Share Отговорено Юли 5, 2005 Ский ся, човече Не мога да ти вкарам всички инструменти в 1 лого, просто става претрупано. Мога да ти вкарам 2, примерно. Компромисно решение е да направя стилизиран говорител или нещо друго "универсално". Друго, надписа е малък проблем в сравнение със самото лого, надписа винаги мога да ти го наглася. Също така това за формата е бял кахър Ммм, искам да знам това лого само за сайта ли ще се ползва. Щото някои форуми си помзват логата за рекламни тениски, шапчици, брошурки, реклама в списания, на запалки и прочее рекламни материали, което налага ограничения за цветовете и дизайна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 5, 2005 Share Отговорено Юли 5, 2005 Значи това лого ще се ползва за сайта. Както и за банери евентуално ако не се измислят нови. За фалнелки по-добре да направим отделно. А за идеите ви предлагам всеки, който предлага нещо да го направи така както на него му харесва защото съм сигурен, че неможе да се угоди на всички вкусове ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 5, 2005 Share Отговорено Юли 5, 2005 Това ми трябваше да знам. Обаче ако може да дам едно предложение. Нека логото е едно и също и за фанелките и за форума, или поне да си приличат. Ще се простарая тези дни да направя нещо, обаче пъво реших да го нарисувам, за да го стилиризам по-лесно, и после трябва някак си да го сканирам По принцип снимам рисунките с едно апаратче, обаче в случая апаратчето е повредено. Скенер - немам. Някакви предложения? За другиден или подругиден някъде ще трябва най-вероятно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Юли 5, 2005 Автор Share Отговорено Юли 5, 2005 Как става да си поръчам тениска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 6, 2005 Share Отговорено Юли 6, 2005 Очаквайте ъпдейт довечера. Не знам що като се сетя за този форум ме избива на изродия Само трябва да сканират рисунката и сичко е ОК. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 6, 2005 Share Отговорено Юли 6, 2005 (Редактирано) http://playgame.hit.bg/razni/muzikant.jpg Туй нящо така като за начало? Чакам акъли ПП: Е го как изглежда мъндзърко. горе е големото. Ама може и по-големо Редактирано Юли 6, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юли 6, 2005 Share Отговорено Юли 6, 2005 Не знам що като се сетя за този форум ме избива на изродия Цветове, нещо... Иначе ме кефи, пънкарско дръзновение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 7, 2005 Share Отговорено Юли 7, 2005 http://playgame.hit.bg/razni/muzikant.jpgТуй нящо така като за начало? Чакам акъли ПП: Е го как изглежда мъндзърко. горе е големото. Ама може и по-големо Супер е Пич БРАВО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 7, 2005 Share Отговорено Юли 7, 2005 Ми цветове - нямате проблеми, ама нали е лого все пак, пък и така някакис по-анархистко ми стои, черно-бяло, деазнам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 7, 2005 Share Отговорено Юли 7, 2005 Оцветено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Юли 7, 2005 Share Отговорено Юли 7, 2005 е ся ако "подпреш" на някоя буква и една китара ... обаче над надписа, някак си стои празно, пробвай някои от буквите да са с по-голяма височина :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 8, 2005 Share Отговорено Юли 8, 2005 Първо искам да се извиня още веднъж на solo5 за това,че чак сега показвам предложенията му но имах проблеми с админския мейл. Много хора са забелязали, че не им отговарям. Беше настанала страшна бъркотия за пореден път. Какво и да е. Ето и предложенията на solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Юли 8, 2005 Share Отговорено Юли 8, 2005 кефи идеята на solo5:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts