music_man Публикувано Януари 11, 2008 Публикувано Януари 11, 2008 Чудя се в кои магазин да ида, за да пробвам Ибанез и да си избера някоя. търся цена около 1000 - 1500 лв. Не знм къде има в СФ Благодаря! ICQ 52353546 Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 преди бях видял 1 в Динакорд на 5те кюшета...беше точно в тая ценова категория.. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 До консерваторията в единия магазин имаше някакви. Цитирай
Manolev Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Щом ще купуваш китара за толкова пари - тичай в Благоевград при официалния носител! Аз така направих! Цитирай
npokonu Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Визиартс и Камертон продават и цените им са с 10-15 лв по-високи от Икономов в Благоевград. Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 хората ти го казаха Благоевград - Икономов др няма , освен ако не поръчаш да ти донесат . Аз моя си го зех като го поръчах от Икономов за 2 седмици доиде в Стара Загора и си го купих на цената каквото е обявена в саита. Цитирай
batsali Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 И аз така - от Икономов до Стара Загора едно RG 1527 Когато имат в наличност модела, който искаш, идва за два три дена. Страшна китара, само тъпото кубе прецаква звука в момента! Цитирай
Teodor Hellsing Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 аз бих ти препоръчал магазина на Factor при Софийския университет аз оттам си зех моята китара и мернах няколко Ibanez другия вариант е във магазина на Yamaha в Дружба Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 ...Букорещ...пълен избор на модели и коректност на нечувано за България ниво... Цитирай
Fashion Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 (Редактирано) Tо хубаво за Букурещ , но цените там са по-високи и от Германия. Моят съвет е потърси при Икономов. Редактирано Януари 12, 2008 от Fashion Цитирай
music_man Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 Благодаря Ви!!! Толкова много отговори които ме насочват към едно и също място. Аз всъщност вече пробвах една и май ще я взема. А къде е този магазин Ямаха в Дружба дето има китари? Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Tо хубаво за Букурещ , но цените там са по-високи и от Германия. Моят съвет е потърси при Икономов. ...да бе ама грижата за клиента е феноменална...моята пиклива китарка за 1500лв. ми я бяха донесли и ме чакаше като коледен подарък в хотела...оставиха ме да свиря на концерт с нея без да съм я платил...след това да си нощува с мен...и да си я разнасям където пожелая...а си получиха парите чак на другата сутрин...ако бях някой бай Ганю можеше да си драсна преспокойно с нея за България...обаче нали се сещате че с това отношение ме направиха вечен свой клиент...ако ще да плащам в пъти повече.... Цитирай
Fashion Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) РreIbanez, напълно съм съгласен с теб. Аз за това препоръчвам Икономов ,защото съм получил същото отношение ,за което ти говориш. Все пак Букурещ ми е на 60км ,а Благоевград на 500км. Редактирано Януари 18, 2008 от Fashion Цитирай
hypermusic Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Ти на нов инструмент ли държиш? Питам защото имам една доста добра оферта точно в ценовата граница, която си посочил- става въпрос за jem555 - ако си заинтересован драсни едно ЛС. А иначе, ако няма кой да ти донесе китарка от Щатите, май Икономов е вариантът. От друга страна, ако не си се спрял на конкретен модел, може би ще е по-удачно първо да се разходиш до Солун, Атина или Букурещ с цел проба - допълните разходи няма да са чак толкова големи Цитирай
Recommended Posts