don_pepinio Публикувано Януари 11, 2008 Публикувано Януари 11, 2008 За много години на всички! Вчера нахвърлях една идейка на бързо и реших да я споделя с вас... Metal Цитирай
zarra Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 (Редактирано) ще ми извиняваш ама нищо ново под слънцето Редактирано Януари 11, 2008 от zarra Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Чудно! Супер стегнато и изчистено, така както на мен ми харесва. Поздравления за добрия саунд и изпълнение! Цитирай
zarra Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 ех какво ли разбирам аз от метал не ми се връзвай Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 (Редактирано) Кефи. Недостатъците които на мен ми правят впечатление са,че няма запомнящи се идеи.Като го чух,нищо не ми остана в главата.Ама тва може да е само при мен,вероятно трябва да намаля цъкането на WOW . Звукът си е на ниво,но това не е изненада Барабаните на места ми звучат изкуствено,особенно на набивките със соло барабана и малките трайности на чинелите.Предполагам ако си поиграеш с динамиките там ще се по оправи. Касата ме кефи много,и за това ще питам какви корекции си правил и коя каса си избрал от изи дръмъра(мисля че това си ползвал) Идейката предполагам че ще претърпи развитие и ще ми е интересен резултатът. Поздрави, Пламен Редактирано Януари 11, 2008 от Wolfheart Цитирай
zarra Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 дам ..трябва да го обмислиш да не е просто един джангър Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 .... ах ти ....... Пешо приятелю ..... а бе то че си метълче ясно ..... номера обаче е че си добро метълче :metalist: :metalist: ... .......... нямам предвид по характер .... владееш ги тресните ... бравос ...... .................. жив и здрав и успехи през новата година . Цеко ....... а и да кажеш на твойте от Awake че другия път не е лошо и теб да вземат в Нова тв ..... ще ми бъде драго да те виждам по телевизията ..... заслужаваш ...... пък може и там да им изкараш някоя от тези тресни .... като за добро утро Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 Кефи.Недостатъците които на мен ми правят впечатление са,че няма запомнящи се идеи.Като го чух,нищо не ми остана в главата.Ама тва може да е само при мен,вероятно трябва да намаля цъкането на WOW . Звукът си е на ниво,но това не е изненада Барабаните на места ми звучат изкуствено,особенно на набивките със соло барабана и малките трайности на чинелите.Предполагам ако си поиграеш с динамиките там ще се по оправи. Касата ме кефи много,и за това ще питам какви корекции си правил и коя каса си избрал от изи дръмъра(мисля че това си ползвал) Идейката предполагам че ще претърпи развитие и ще ми е интересен резултатът. Поздрави, Пламен ^Касата е изготвена по специална рецепта... Шегувам се! Това са "Addictive drums". А иначе идейката е съвсем прясна и ще търпи развитие то е ясно. Мерси за отделеното време и мненията! П.П.zarra кога ще чуем твои неща? Цитирай
zarra Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 (Редактирано) хаха аз просто критикувам -нищо не разбирам ни от метал ,ни от свирене, ни от пеене - просто минавам и си казвам мнението ....но понякога мисля ,че мненията на хората дето не разбират от музика са най-важни не мислите ли ? понякога човек няма смисъл да реализира безплодни идеи - най- лесния начин е да се допита до тия дето нищо не разбират от музика - вярвайте ми - те са най- верния индикатор дали една идея има потенциал или не щото музикантите са пристрастни ! Редактирано Януари 11, 2008 от zarra Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 ще ми извиняваш ама нищо ново под слънцето Е ти да не си някаква мутация...? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Пак си ударил яко. Да, има си още за работа обаче отсега идеите разбиват Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Солата са супер яки и звучат супер яко! Ритъма обаче ми звучи прекалено груб и освен това появяването и изчезването на ритъм тракове по панорамата ми се набива прекалено силно. Цитирай
TONY Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 идеята много ме кефи. докарай я до парче. you are on the right track - make it a song Цитирай
Delyan Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 ИзбухнАл си па нещо, бре Пешо! Яка жица с готин звук. Браво! Драсни някой ред как си го записвал. Цитирай
Recommended Posts