Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 30
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Кефи.

Недостатъците които на мен ми правят впечатление са,че няма запомнящи се идеи.Като го чух,нищо не ми остана в главата.Ама тва може да е само при мен,вероятно трябва да намаля цъкането на WOW :ph34r: .

Звукът си е на ниво,но това не е изненада :blink:

Барабаните на места ми звучат изкуствено,особенно на набивките със соло барабана и малките трайности на чинелите.Предполагам ако си поиграеш с динамиките там ще се по оправи.

Касата ме кефи много,и за това ще питам какви корекции си правил и коя каса си избрал от изи дръмъра(мисля че това си ползвал)

Идейката предполагам че ще претърпи развитие и ще ми е интересен резултатът.

Поздрави,

Пламен

Редактирано от Wolfheart
Отговорено

.... ах ти ....... Пешо приятелю ..... а бе то че си метълче ясно ..... номера обаче е че си добро метълче :huh:B):metalist: :metalist: :metalist: :metalist: :metalist: ...

.......... нямам предвид по характер .... владееш ги тресните ... бравос :blink: ......

.................. жив и здрав и успехи през новата година . Цеко :metalist:

....... а и да кажеш на твойте от Awake че другия път не е лошо и теб да вземат в Нова тв ..... ще ми бъде драго да те виждам по телевизията ..... заслужаваш ...... пък може и там да им изкараш някоя от тези тресни .... като за добро утро :ph34r:

Отговорено
Кефи.

Недостатъците които на мен ми правят впечатление са,че няма запомнящи се идеи.Като го чух,нищо не ми остана в главата.Ама тва може да е само при мен,вероятно трябва да намаля цъкането на WOW :ph34r: .

Звукът си е на ниво,но това не е изненада :metalist:

Барабаните на места ми звучат изкуствено,особенно на набивките със соло барабана и малките трайности на чинелите.Предполагам ако си поиграеш с динамиките там ще се по оправи.

Касата ме кефи много,и за това ще питам какви корекции си правил и коя каса си избрал от изи дръмъра(мисля че това си ползвал)

Идейката предполагам че ще претърпи развитие и ще ми е интересен резултатът.

Поздрави,

Пламен

^Касата е изготвена по специална рецепта... :huh: Шегувам се! :metalist: Това са "Addictive drums".

А иначе идейката е съвсем прясна и ще търпи развитие то е ясно. :metalist:

Мерси за отделеното време и мненията! B)

П.П.zarra кога ще чуем твои неща? :blink:

Отговорено (Редактирано)

хаха :ph34r: аз просто критикувам -нищо не разбирам ни от метал ,ни от свирене, ни от пеене - просто минавам и си казвам мнението ....но понякога мисля ,че мненията на хората дето не разбират от музика са най-важни не мислите ли ?

понякога човек няма смисъл да реализира безплодни идеи - най- лесния начин е да се допита до тия дето нищо не разбират от музика - вярвайте ми - те са най- верния индикатор дали една идея има потенциал или не

щото музикантите са пристрастни !

Редактирано от zarra
Отговорено

Солата са супер яки и звучат супер яко!

Ритъма обаче ми звучи прекалено груб и освен това появяването и изчезването на ритъм тракове по панорамата ми се набива прекалено силно.