spongebob Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 То след Кольо....нищо де,толкоз от мен http://media.putfile.com/Bring-You-Down-63 Цитирай
Delyan Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 (Редактирано) Много готин джем се е получил !!! Супер импровизации и 'ко 'са пра'и ... и аз не се сдържах Редактирано Януари 17, 2008 от Delian Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 (Редактирано) Пичове - страхотни сте... Кольо, благодаря ти за 3-те трака - много гот е станало с китарка през цялото парче - много яко соло! Delian, много готина идейка - много ми хареса... spongebob, благодаря и на теб за включването! Topsun, хайде мен - забивай и ти, че има недостик на джемещи пианисти/клавиристи. Благодаря на всеки от вас за вниманието! EDIT: johniebgood, Voice/Bass - COOL, DUDE!!! Редактирано Януари 17, 2008 от Ивелин Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Като ви сушам , колко яки неща сте записали и мен ме досърбяха пръстите . Ето ви и моя басистки вариант . инкогнито Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Срам не срам реших и аз да се включа http://media.putfile.com/Incognito-solo И обещайте да не ми се смеете на свиренето Пич, много е здраво бе! Има идейка, не е рутина. Това със страта на аватара ли е записвано, щото малко ми Ibanez-ее звука в началото - малко ала Frank Gambale. И аз ще драсна нещо утре, ама сега много кашкавал ми се насъбрал в пръстите нещо... Редактирано Януари 18, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Със страта е бачо Евтиме, иначе Gambale ми е фейвърит и се опитах да се доближа до неговия тон. Редактирано Януари 18, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Много готин тон,Кольо!Това Ямахата ли е?А ампа....много яко звучи всичко! Мерси,да това ми е Ямахата,а кубето е чист канал на Енгл.За съжаление ,тази сутрин като си чух свирнята,докато си пиех кафето хич не ми хареса,явно вчера по нощите съм бил доста уморен.Особено ритъм партиите въобще не се връзват с груува <_ .> п.п.Много готин саунд и свирене Цитирай
Topsun Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 много на бързо записах едно мугче,после едно органче и накрая една гавра Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Нали нямаш нищо против да ти транскрибирам органа (от 12 до 18 сек.)? Браво, братле - много jazzy! Редактирано Януари 18, 2008 от Ивелин Цитирай
Fashion Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) Това ми е първото хващане на китарата за тази година ,така че моля да бъдете по-снизходителни.Не е от моите стилове музика, но парчето ме изкефи и реших да запиша. Solo Редактирано Януари 21, 2008 от Fashion Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 21, 2008 Автор Отговорено Януари 21, 2008 Всеки може да свири, но не всеки се престашава да запише... За това поздравявам всички, които прескочиха тръпката с червената точка (при запис)! Браво!!! Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 ето нещо скромно и от мен(неам грам опит със записите) :-) http://media.putfile.com/incognito-91 Цитирай
noti4ka Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 ^ Евала,Монка! Страшен тон,много семпло и музикантски пипнато! Цитирай
Recommended Posts