TONY Отговорено Януари 26, 2008 Автор Отговорено Януари 26, 2008 споко - и аз съм така,(имам идея какво ще свиря - не съм го изгладил, доколкото горе долу да става, пък и да го запиша) ако кажете ще го удължим до 4-5 февруари. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Бих помолил за удължаване на срока до 4-5 февруари Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Оф, много ми се иска да се включа и аз, но с тъз вградената "саунд карта", дето има 100 кила латенция и драйверите ми крашкат постоянно Кюбейса не знам дали да се зафащам изобще... Инак мерак имам! Зарибих се покрай вашите изпълнения. Да загрея малко ХайБейбе-то. Цитирай
TONY Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) ок - ще го удължим малко. liquid_death ако можеш - и по рано от 4-5 да го направиш - пиши. и аз съм пред приключване. в момента се кефя на ultramega фънка ( моя ще бъде доста по различен ). Редактирано Януари 30, 2008 от TONY Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Хайде нещо и от мен http://media.putfile.com/moeto-funk-v-sol Само в сол.Непретенциозно, кратко и без управдания. Поне китарите са "живи". Цитирай
TONY Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 http://media.putfile.com/funk-40-23 и аз готов Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Записах барабаните и баса.....до края на вечерта обещавам да съм готов....извинявам се за забавянето. Цитирай
bony Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) http://media.putfile.com/funk-40-23 и аз готов много гот , в началото ми изплуваха Джеймс Браун и Тауър ъф Пауър ,а пък 1,04 до към 1.13 Майкъл Джексън саунда на китарата се е получил много добре и на Ултрамега е много готина мелодийката на Свистайл ми хареса само на Хосе не можах да го отворя ,бях го чул в началото но забравих как звучеше,но помня че и то беше идейно хайде пускайте линковете че акам другия контест ,че вече ми се свири нещо по метълско,и един месец е много бре дайте на 15 дена, аможе би не че ще се изчерпим бързо Редактирано Февруари 4, 2008 от bony Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 ТОНИ много качествен коктеил си забъркал Поздравления за оригиналната идея. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 Мерси приятелю! И аз съм доволен от себе си, макар и да не съм на 100 % ( не и и това идеята ) - чух един такт поне, дето трябва да го пресвиря... Надявам се да е мувинг - демек да накарам някой да потанцува. А за коктейла - наистина е така - само не споменахте INXS - Suisidal blonde, а и съм вкарал и някой мои идейки. Ще изчакаме liquid_death и утре ще направим класацията. Сега да нагрея за следващия контест - става дума човек, който е свирил на стрела, много характерна при това. Очаквайте включване. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Randy Rhoads Дано Дано дано . 100% ще се включа и то с голямо удоволствие . Иначе на всички изпълненията са яки . Не разбирам от фънк , но ме кефят истински . Цитирай
TONY Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 ^ съвсем скоро - ден, два само и стартираме новият контест. Lord Of Darkness - ще се радвам да се включиш, май пропусна последните два. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 ^ съвсем скоро - ден, два само и стартираме новият контест. Lord Of Darkness - ще се радвам да се включиш, май пропусна последните два. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Пропуснах ги , щото в даскало ме изкъртиха на края на срока ... А за този контест 110% съм вътре . Любим китарист ми е , легенда . Цитирай
Recommended Posts