Mephistofel Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 ^ Емо, а някое твое клипче? Има какво да покажеш. Цитирай
VladoM Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Ето едно видео от мен, 4е темата бая се застоя... Blast -Marcus-Miller-cover Цитирай
johniebgood Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Браво , Владо , както винаги си на ниво ! Цитирай
VladoM Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Мерси, това ми е любимото парче от този албум, затова опитах да го направя. Цитирай
johniebgood Отговорено Май 7, 2008 Автор Отговорено Май 7, 2008 Вчера смених струните и това ми даде повод да драсна началото на едно от любимите си парчета "SillyPutty"(по памет), на Стенли Кларк . Снимах го в корабната си каюта , така че ще е интересно за тези от вас , които не са виждали , как изглежда .Имам и едно оплакване , преди седмица-две купих от xxxx , комплект струни -Ротосаунд , половината от които звучат като канапи - 3 от 6!!! 59 лв ! За пръв и последен път купувам ротосаунд ! И така SillyPutty Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Трай си, бе, човек! Един съфорумец така се оплака от Ротосаунд за бас и от Райзинг Фарс веднага му направиха досие и 40% надценка му сложиха. Не е шега това, разпитай наоколо ако не вярваш... Цитирай
johniebgood Отговорено Май 9, 2008 Автор Отговорено Май 9, 2008 ^Дреме ми,да не са единствени,как няма да се оплача , като продават боклуци,то аз ако си бях в БГ,щях директно да отида ,ама не съм... Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 (Редактирано) Аз също сложих RotoSound RB50 (4str. 50-110) наскоро, но за сега съм доволен. Не че разбирам нещо от бас струни ама хахаха. Определено предишните, които така и не знам какви бяха звучаха по-добре въпреки че бяха древни! п.п. Не съм ги купил от РФ(спокич) п.п.п. Гледам че Ibanez стандартно си идват с Elixir strings. Та май пак такива ще сложа. Редактирано Май 17, 2008 от edgecrusher Цитирай
johniebgood Отговорено Май 17, 2008 Автор Отговорено Май 17, 2008 ^Бе тия елексири голяма работа ще дойдат,гледам тук в Англия,по магазините,които китари са с елексир ,имат спесиална табелка Цитирай
JOKICH Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 a мякой ще поясни ли какво значи елексир.... Цитирай
kolega Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Джоко вземи попрочети малко бе Еликсир = много добра (според много хора) марка струни. И сравнително скъпичка, след като я няма в България. Цените май варират от 70 евра нагоре, ма тук може и да те излъжа. Да имат няква тайна технология, не знам, ма и да имат, нали затова е тайна Цитирай
JOKICH Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 благодаря ти,Джъстис Манолов за инфото.Ти си ебати пича Цитирай
Recommended Posts