kolio_k Публикувано Януари 1, 2008 Публикувано Януари 1, 2008 Преди около месец свирих в една формация.Това е запис на едно от парчетата.Според мен интересното в случая според мен са разширените класически перкусии perc-9 Всякакви коментари са желани и добре дошли Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Ами не сте оставили кой знае какво за коментиране Звучи страшно красиво - адмирации Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 ...... :ok: :ok: :ok: :ok: :) :bravo: :bravo: :bravo: ........... ъм чи тъй де ....... .....................а иначе за е важно че аз лично с особено удоволствие слушам такива стилистики , така че както се казва не ме интересува много много колко човека ще го оценят по достойнство .... както казват хората за всеки влак си има пътници - за товарните вагони говедата , за втора класа работническата класа и селячеството , НО....... в 1 класа не пускат с пари ..... друг багаж е нужен там ..... та и затова първокласните вагони в БГ са малко и почти празни ...... което е едно от предимствата на 1-вата класа - има пространство ............. леко и малко меланхолично ........ в което Аз-ът най добре намира себе си ....... Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Мдам в началото звучи като "перкусионен ансамбъл се опитва да свири Джон Кейдж", после става леко джази а след тва ми звучи като саундтрак към стар български филм примерно "Войната на таралежите". Вибрафона малко дращи с тия хармонии но ОК! Пърчето няма голямо тематично развитие но е интересно. Коя е групата? Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2008 Автор Отговорено Януари 2, 2008 Благодаря ви колеги за отделеното време и коментарите Групата,която свири , е временна формация,сформирана за този проект и вече не съществува. Парчето е писано от Патрик Шнайдер.Иначе това е заключителната част от 4частно програмно произведение и се явява епилог Цитирай
ultramega Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Ей на такъв концерт ми се ходи Ама тук във Варна, има само един джаз фест лятото за 2-3 дни и това е. Цитирай
Fashion Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Кolio_k, отново нещо уникално. Само монолога в началото нещо не ми допада ,но сигурно защото нищо не мога да разбера/уж знам немски/. Цитирай
Recommended Posts