Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Те щото Fender са МнооООого Удобни...... Грифа им ми прилича на една мотика на село която е доста удобна за копане ама за свирене най много мазоли да хванеш А да не би като свириш на Jackson или BC Rich да ти излизат теменужки между пръстите Ти сигурно никога не си виждал Fender през живота си и за това говориш така. И аз не харесвам някои други марки китари, но не се изказвам по този начин за тях. Според теб не съм ли виждал фендер!? ти как мислиш!? п.с моля ако не е тайна какъв стил точно харесваш в музикално отношение!? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 а че съм "селянин" нема спор. тук извън софия е така. неможе и от фендери да разбираме ...говоря за мотики теменужки не харесвам Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 моля ако не е тайна какъв стил точно харесвашв музикално отношение!? По-принцип харесвам най-различна музика, но не крия че не съм голям фен на метъла, особено на класическия. Oт този тип музика харесвам единствено някои неща на Slayer, Sepultura и Pantera, първите три албума на Metallica и още някои други неща. Иначе по-принцип слушам Punk&Hadrcore и Alternative и Undergropund музика, Depeche Mode, Black Sabbath, както и Desert Rock или Stoner Rock и много други неща. Но според мен музиката не трябва да се дели ма стилове, а на добра или лоша. Иначе не се засягай толкова. Просто не обичам някой да говори така за любимата ми марка китари. Първо мисли преди да напишеш нещо Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 не се засягам и пиша това което мисля! Ок!? Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 ОК прав си, приятел, сега взимам моя Fender, който и без това за нищо не става и отивам да си прекопая градинката :D Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Ееееее... Не се карайте бе, всеки си има вкус! Апелирам за толерантност! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 ОК прав си, приятел, сега взимам моя Fender, който и без това за нищо не става и отивам да си прекопая градинката :D а ти да не мислиш че става за нещо! дай да го чуем в акция тая Решетка постни нещо за слушане Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Иначе не се засягай толкова. Просто не обичам някой да говори така за любимата ми марка китари. Първо мисли преди да напишеш нещо Виж марката ти е любима и затова трябва да я поготворим ли..всеки си има мнение и в случая ти си човека който не трябва да се засяга. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 а ти да не мислиш че става за нещо! дай да го чуем в акция тая Решетка постни нещо за слушане Пусни си някой диск на Dire Strats или Jimmi Hendrix, ако знаеш кои са те и ще разбереш за какво става дума Виж марката ти е любима и затова трябва да я поготворим ли..всеки си има мнение и в случая ти си човека който не трябва да се засяга Аз не се засягам, просто не харесвам елементарния начин на изразяване по този въпрос.Още по-малко държа да налагам собственото си мнение. И аз не харесвам BC Rich, Jackson и Ibanez, но не твърдя, че стават само за мотики или за подпалки. Просто всеки има свои предпочитания към определена марка китари, които са съобразени с харесвания от него стил музика и в това няма нищо лошо. Няма смисъл да се водят безмислени спорове коя марки китари е по-добра. Това е малко на ниво детската градина - да твърдиш че BMW e най-доброто, а Mercedes за нищо не става и обратното. Даже мисля че вече имаше една такава тема за предпочитаната от всеки марка китари. Така че този спор е малко или повече безмислен Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Ок и без това яко оф топик стана, чичовците модове (а разбира се и "леличките" ) ще се карат. Аз от българските само на една 30 годишна кремона с две дупки съм дрънкал при това с железни струни..ни ма изкефи Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Щот не става за downtuning, а? )) Цитирай
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Аз пък съм стигнал до следната житейска истина: най-добре е да притежаваш ра3лични китари, но нямам впредвид различни модели, а по-скоро различни марки, тъй като това е единствения начин да покриваш по-голям диапазон от стилове (в инструментален аспект, разбира се ) Я най-добре изсвири Sultans of swing с Ibanez, а после свирни нещо на Fear factory с Fender. И докато първото макар и трудно, има шанс да се приеме, то второто си е по-скоро плачевно. Засега имам Ibanez и Hohner (тип Fender stratocaster), остават ми Gibson, Jackson, Musicman и още няколко. :green: Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Аз пък съм стигнал до следната житейска истина: най-добре е да притежаваш ра3лични китари, но нямам впредвид различни модели, а по-скоро различни марки, тъй като това е единствения начин да покриваш по-голям диапазон от стилове (в инструментален аспект, разбира се И аз съм по-принцип на същото мнение, харесвам Fender, но по-нататък мисля да си закупя по един Gibson/Epiphone Explorer и SG. Цитирай
synchu Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Разнообразие му е лелята ... По една от всички п.с. Knopfler използва Фендъри до едно време след това 'сичко е 'Suhr'... п.с.с. не харесвам Фендъри не знам що, страхотен чист звук и лек овърдрайв направо невероятен, ама не ми харесват и туй то. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Е, Fender Stratocaster е набедена за най-универсалната китара в рок-музиката (и не само!), но това естествено не значи, че всички ще луднат по нея! Цитирай
Recommended Posts