Manolev Публикувано Декември 28, 2007 Публикувано Декември 28, 2007 Идеята ми беше да сваля всички ефекти и педали, които имам и да пробвам да запиша подобие на семпъл. Ibanez RG Giger+Hughes and Kettener Атакс 80 Китарата е в Eb, струните ДаДарио 10, кабела е Монстър. Настройките на кубето са както следва (10 бална система): Чист канал: Бас - 4, Среди - 3, Пищялки 8. Чистия канал има ревърб от кубето. Набичил съм го на макс. Мръсен канал: Бас - 7, Среди - 3, Пищялки - 7, Дист 10. Т'ва. Според мен се получи интересно, но странно. Микрофона е правен, за жалост. Няма компютърна обработка. CLICK! Приемам критики, може и градивни! Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Добре си звучи,натурално.Само аз ако бях на твое място,бих понамалил малко реверба,но ако така те кефи... .Хубаво и да си намериш по сносен мик. п.п.Това кубе било ли е мое,защото преди време продадох едно такова в Пловдив Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Интересно се е получило. Вчера пуснах тема за такива семпли - що не постна там да се събира мат'риал? Цитирай
Manolev Отговорено Декември 29, 2007 Автор Отговорено Декември 29, 2007 Колио, да това е твое кубе. Вижъне, ще го пусна и там. Няма проблеми. Идеята ми дойде спонтанно на главата. Просто реших да покажа възможностите на една китара в амп. Цитирай
Recommended Posts