Blagoy Nikolov Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E8%F2%E0%F0%E0 Цитирай
ogioto Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Човекът е направил "първата китара", а не "първата ЕЛ. китара". Моята първа е една кухарка-кремонка, на която скоро ще изкопая снимки Сега трябва да й намеря магаренце и ще я съживя Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 ^ И за първа китара мисля че имаше тема... Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Куха Орфей-ка, но не ми свърши много добра работа. Абе аз съм на принципа, че ел. китара ти върши всичко... ако ще се занимаваш с метъл, въобще не ти трябва и кухарка - това не е състезание (е... понякога е), ако искаш да дрънкаш като акустична дърпаш кабела, дрънкаш, ако не стане каквото искаш... винтиш тремлото и готово... Доста тъпа идея, но като не си на концерт ти върши работа, и ви го казва човек без усилвател... ^^, Цитирай
velit Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Първата ел. китара ми е Скуаер а, 1-вата акустична беше Орфей Цитирай
Dball Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Преди 4 години и половина 1 стара кремона Лилия ми подари чичо Колио от махалата( не е базик)2 месеца по късно отидох в завода на крИмона и си купих кухарка.И до сега си ходя на уроци с нея и преди година си купих скуаер буллет(голяма мизерия ама става) и сега чакам времето на http://www.bcrich.com/warbeast_nj_dlx.asp Цитирай
slare Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 В момента имам Кремона Лилия,но без струни и малко поразнебитена,но сега си търся нова. Цитирай
Snowfire Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Първата китара ми е акустичен Stagg sw206cetu Цитирай
Melanholia Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Ми 1 Stagg за 100 кинта, аз още съм с него де Аз исках Cort, ама наште - Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 ^ Що бре, и те са на тия пари... Цитирай
Melanholia Отговорено Юли 25, 2009 Отговорено Юли 25, 2009 ^ Що бре, и те са на тия пари... Ми щото си пестях от закуски и един ден им се изтапаних с една 3/4 кухарка (имах всичко на всичко 120 кинта, а калъфа ме беше за 25, така че нямаше средства, но нали бях по-малка тогаз ) Та сега ги врънкам за Cort Цитирай
gueorgues Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Най-първата една детска китара от Унгария (с големината на укуеле) После една 2/4 Кремонка - е тогава силно казано свирех, дрънчах повече, но както и да е. Първата истинска китара беше "дреднът" тяло акустична китата пак Българска (вече не е при мен). След това - поръчкова класическа от Данаил Данаилов (лека му пръст) - велик майстор. После - Шектър С-1 - електрическа Такамине - електро-акустична - много съм доволен И сега чакам да дойде до една седмица Гибсън СГ Стандарт Цитирай
Django Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Спомням си първата ми китара , беше доста малка от обикновенните размери на класическата китара Израснах с нея но ми ставаше все по-трудно да свиря защото пръстите ми разтяха Хе-хе Цитирай
NoiR Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 squier-bullet strat fender- strat '57 vintage- SG Gibson-les paul Цитирай
Додо Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 ^Това всичкото ти е първата китара? Е*ах мааа му... Цитирай
Recommended Posts