Black Bird Публикувано Май 29, 2005 Публикувано Май 29, 2005 (Редактирано) някой да знае видео уроци за Слайд Гитар? или аудио но най добре видео.... Интересувам се... ....ето една моя проба ....но едва от вчера започнах да се уча като начинаещ.... 2.47 мб видео с гадно качество http://www.cmusicforum.com/dimitar/Slide2.wmv :hello: Редактирано Май 29, 2005 от Nalbantov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Имам към 20 СД-та с уроци по китара, но за слайд нямам. Сори, не мога да помогна... Цитирай
black_waltz Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 видеото кефи само дето нямам и не съм срещал никакви уроци по слаид Цитирай
Black Bird Отговорено Май 29, 2005 Автор Отговорено Май 29, 2005 видеото кефи само дето нямам и не съм срещал никакви уроци по слаид Определено мерси! Тва слайда е най зарибеното което ми се случи от както свиря ето малко слайд Цитирай
DILETANT Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Ами аз уроци по слайд имам в някякви стари китарни списания, но няма начин как да ги постна. Там са описани различните китарни настройки, които се използват. Също така знам, че екшъна, (т.е. разстоянието между грифа и струните) трябва да е по-голям Цитирай
stratocaster Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 (Редактирано) ....но едва от вчера започнах да се учакато начинаещ.... човека за един ден учи това което такива като мене учат за години питай AXE, той преди доста време помня се занимаваче да пласира някакив урици......но за слайн не знам зали ще има Редактирано Май 29, 2005 от stratocaster Цитирай
bulby Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 ...купуваш един Фендър Телекастър, слагаш един метален напръстник и започваш Цитирай
solo5 Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 ...купуваш един Фендър Телекастър, слагаш един метален напръстник и започваш пък аз си мислех, че само с напръстник става Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Имам няколко оригинални 6коли за слайд китара. Освен това имам и такива за хармоника. Вси4ко съм изписвал от www.stagepass.com. Някой ако се интересува от това което се предлага там - да хвърли едно око. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 някой да знае видео уроци за Слайд Гитар? или аудионо най добре видео.... Интересувам се... ....ето една моя проба ....но едва от вчера започнах да се уча като начинаещ.... 2.47 мб видео с гадно качество http://www.cmusicforum.com/dimitar/Slide2.wmv :hello: Пробвай да си намериш двете бидеота на Брет Гарсед-има изродски слайд в стандартна настройка! Владо Цитирай
trendkiller Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 ^ Верно е + тва Bret Garsed рита гъзове по 24 часа в денонощието Цитирай
JEMer Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 някой да знае видео уроци за Слайд Гитар? или аудионо най добре видео.... Интересувам се... ....ето една моя проба ....но едва от вчера започнах да се уча като начинаещ.... 2.47 мб видео с гадно качество http://www.cmusicforum.com/dimitar/Slide2.wmv :hello: аз имам една, но е в къщи и в момента не мога да кажа как се казваше, довечера ще проверя. Аз съм я свалял от мулето. Мисля че ако потърсиш "slide guitar " ще излезе, това в случай, че не си проверил вече де . пс обаче не е за стандартен строй Цитирай
JEMer Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Пробвай да си намериш двете бидеота на Брет Гарсед-има изродски слайд в стандартна настройка! Владо мда и аз съм чувал... но нещо не успях да ги открия някой ако ги има ще се радвам (а предполагам, че не само аз) да сподели Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Сетих се. Виж на http://guitar.com Има интервю в три части с Бърнард Алисън -> блус-слайд-нигро-дюд, който разцепва отсекъде. Там може да се скиват интересни неща. Също може да му прослушаш албумите, аз лично имам цялата дискография, защото е маниак! П.П. Към 120 МВ общо са трите части. Цитирай
Recommended Posts