ri4kata Публикувано Декември 25, 2007 Публикувано Декември 25, 2007 здравейте,бихте ли ми помогнали с избирането на саксофон,защото мисля да си копувам.не съм съвсем начинаещ,но не съм се специализирал такаче ако може да ме насочите.доколкото аз знам най-добри са немските инструменти,но все пак роля играе и цената .аз попринцип сега свиря(уча се) на саксофон stagg,но не съм много доволен ще ви бъда благодарен,ако ме насочите Цитирай
sax_man Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Старите немски "weltklang" са много хубавки Цитирай
ri4kata Отговорено Януари 1, 2008 Автор Отговорено Януари 1, 2008 а,искам да попитам "cecilio"добра марка ли е?защото бях видял един такъв на много изгодна цена.Ще съм ви благодарен да ме просфетлите в тази тема Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Старите немски "weltklang" са много хубавки Друже,съжалявам,че се бъркам,но старите източногермански Weltklang са изключителни трактори и болшинството от тях са почти негодни за свирене. Хубаво би било,да се спомене какъв точно саксофон се търси(алт,тенор и тн.),а също и доколко пари. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Ако търсиш евтин, намери втора ръка Amati за около 300 лева. Ако искаш да е нов цените варират м/у 300 и 3000 евро. Вземай от 300 евро един, той ще е неизвестна марка, но нов. И СВИРЕНЕ МУ Е МАЙКАТА!!! Цитирай
ri4kata Отговорено Януари 2, 2008 Автор Отговорено Януари 2, 2008 (Редактирано) ами аз искам да си копувам тенор,до 400-500 евро.И не ме касае много,дали ще е някоя кой знае каква марка,стига да свири добре мерси за насоките Редактирано Януари 2, 2008 от ri4kata Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 За тези пари(или малко повече) ,според мен най добре би било да се намери някой по нисък клас на Yamaha или Yanagiswa секънд хенд Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Мисля, че Trevor James също стават. Цитирай
diduli Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Не заблуждавайте човека Тревор Джеймс са абсолютни боклуци.По зле са и от Стаг,най малкото защото са на двойна цена а не предлагат нищо повече.Абсолютни китайски ментета.Имал сам вече два алта (служебни) и в продължение на 3 години. На първите 6 месеца им пада лака раждясват пружинките,а след това почват падушките.Като звук да не говорим старото ми амати е милион пъти по добро .Не се лъжете да копувате китайски духуви инструменти.Абсолютна нула са.... Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Жена ми си купи Trevor James преди няколко месеца. Свири всеки ден на него и нито е паднал лак, нито прожинки са раждясали. Преди свиреше на Amati (постоянно беше на центровка с него) казва, че нямат нищо общо - много по-лесно свири на новия си саксофон - и технически се чувства по-добре и тона е по-добър. Явно е попаднала на модел... Редактирано Януари 6, 2008 от Ивелин Цитирай
milansax Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 ами аз искам да си копувам тенор,до 400-500 евро.И не ме касае много,дали ще е някоя кой знае каква марка,стига да свири добре мерси за насоките Здравей,за тези пари които имаш,моя съвет е да си потърсиш "B&S" немските .Сигурен сам,4е 6те ти хареса. Цитирай
Recommended Posts