Jump to content
Българският форум за музиканти

sax_man

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    SAX

sax_man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Бас наистина 500 напълно достатъчно , кубе - една наистина добра "wermona" ще ти слугува много , и вярно . не ги помня как бяха регентите , но много ги ценя . Behringer много са нашумели като гледам , сигурно добра работа вършат , но за вермона за 200-250 лева , медено кубе че си земеш
  2. sax_man

    Бейс фром дъ спейс

    Ех значи идеално е тва творение за шоу . ОК ?
  3. Нямам време да чета сега поредните коментари , ще се опитам да бъда полезен все пак , едно пиано огюст фйорстер горе доле запазено , ще бъде добре дошло на младия пианист , важно е инструмента да вика "ела свири на мен" , което ми напомня на гадното задължително пиано ... петроф , хубави беларуси съм виждал , но са рядкост , цимерман не е за изпускане ако има хубав . Дерзайте !
  4. Ех привет и от мене "много добрия"
  5. Само недей да си зимаш метален , много неприятни ефекти по зъбите ...
  6. sax_man

    Бейс фром дъ спейс

    Ае ко са превземате бе ? за шоу е прекрасно тва нещо , пък и много новаторско изглежда ... Много кефи , незнам , провокирам някой да напрай нещо на такова "нещо" и да пусне видео , просто много бих се накефил . И звука му е много як , като за Халминиево творение специален поздеав от мен http://www.youtube.com/watch?v=lwhkPSEXs1Q...feature=related много яко
  7. Желая да изкажа едно мнение , не искам никой да ми се сърди . Преди всичко , изключително много уважавам духовите инструменти ,уви аматьор съм , но ценя много музиката и се старая да слушам само хубавото . Та свидетел съм на една чайшукария напоследък , на една "духова музика" в лошия смисъл на думата . Просто голям процент от духачите свирят с почти никаква динамика , свири се без чувство , свирят се просто ноти ... Не искам да убидя никого , просто споделям мнение , нов съм във форума , не съм сигурен дали е обсъждано това , но просто това се набива на очи , и мисля че е всеобщ проблем . Смея да го твърдя това нещо , понеже не е само мое мнение , просто тук става дума за една делетанска работа , ще се развам да чуя и ваши мнения , каквито и да са те .
  8. Той тоя басисчето много добър бе ! Как не ви се свиди да го банвате .. И се пак , защо почти само негови видеота има тука ? Гледам има басисти тука , не да няма ... Покажете какво можете е ?!
  9. sax_man

    Бейс фром дъ спейс

    Баси якото ! Искам да свиря на бас , имам умения да прая от нищо нещо , бих се фанал да си напрая такова бас !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.