Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Честно казано, не разбирам какво те затруднява?

Разбирам да беше само аудио, да се чудиш, ама то е видео и съвсем ясно си се вижда човека какво свири.

Ще ти отнеме точно 2 минути да влезеш в гугъл и да си намериш основните акорди.

Отговорено (Редактирано)

С тия "Висши сили" ме караш да се чувствам като Трипио (роботът) в "Междузвездни войни", когато ония дребните го помислиха за бог (понеже беше златен) и започнаха да му с кланят. :)

Майтапът настрана, но наистина това дето се свири на този линк е повече от елементарно..."2 функции и половина" както се казва, които извадих с молив в ръка само от 1 слушане......(нали все пак съм "Висша сила" :) ).

Тъй като не съм китарист и нямам понятие от таблатури, ще напиша функциите на песента като букви (големи=мажор ; малки=минор ; буква+7=септакорд). Разбира се няма да те затормозявам с обръщенията на акордите...напр. в началото имаме D64, G64 и т.н., но няма да указвам кое е секстакорд, кое квартсекстакорд...обръщай си ги както ти е удобно...а наклонените черти не символизират тактови, а само съм ги сложил да отделят смяната на отделните функции, така че между две букви може да има такт, но може и да е повече или по-малко...

- Интродукция - D

- Куплет с 1-ва волта- G / C / D / D7 / G / D /

- повторение с 2-ра волта - G / C / D / D7 / G / G7 /

- различна част - C / G / G7 / A / A7 / D /

- пак като куплета + кода - G / C / D / D7 / e / e7 / D / D7 / G //

Редактирано от yamaha
Отговорено (Редактирано)

Алелуя! My master - The Darth Fader ...

;):recourse::recourse:

:)

То наистина на видеото е "показано" сега като го гледах...

Редактирано от synchu