Malvoly1 Публикувано Декември 17, 2007 Публикувано Декември 17, 2007 Ей на тази песен не мога да хвана всичките акорди,някой може ли да ми ги драсне? Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Честно казано, не разбирам какво те затруднява? Разбирам да беше само аудио, да се чудиш, ама то е видео и съвсем ясно си се вижда човека какво свири. Ще ти отнеме точно 2 минути да влезеш в гугъл и да си намериш основните акорди. Цитирай
JimBeam Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 от първо слушане Daug G C7 Daug...може да не е ре може и Асус2 виж го тама как звучи по хубаво.. Цитирай
yamaha Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) С тия "Висши сили" ме караш да се чувствам като Трипио (роботът) в "Междузвездни войни", когато ония дребните го помислиха за бог (понеже беше златен) и започнаха да му с кланят. Майтапът настрана, но наистина това дето се свири на този линк е повече от елементарно..."2 функции и половина" както се казва, които извадих с молив в ръка само от 1 слушане......(нали все пак съм "Висша сила" ). Тъй като не съм китарист и нямам понятие от таблатури, ще напиша функциите на песента като букви (големи=мажор ; малки=минор ; буква+7=септакорд). Разбира се няма да те затормозявам с обръщенията на акордите...напр. в началото имаме D64, G64 и т.н., но няма да указвам кое е секстакорд, кое квартсекстакорд...обръщай си ги както ти е удобно...а наклонените черти не символизират тактови, а само съм ги сложил да отделят смяната на отделните функции, така че между две букви може да има такт, но може и да е повече или по-малко... - Интродукция - D - Куплет с 1-ва волта- G / C / D / D7 / G / D / - повторение с 2-ра волта - G / C / D / D7 / G / G7 / - различна част - C / G / G7 / A / A7 / D / - пак като куплета + кода - G / C / D / D7 / e / e7 / D / D7 / G // Редактирано Декември 19, 2007 от yamaha Цитирай
synchu Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) Алелуя! My master - The Darth Fader ... То наистина на видеото е "показано" сега като го гледах... Редактирано Декември 19, 2007 от synchu Цитирай
Recommended Posts