Cupatincho Публикувано Декември 15, 2007 Share Публикувано Декември 15, 2007 Може да е за "Говорилня" но все пак става въпрос за китари...Та по-скоро как мислите сте се развили за тази година..Много,малко може да се похвалите с нова група или участие просто една съпоставка на всичко...На цялостното ви развитие в музиката тази година..Може да се вдъхновите да се надъхате и да си върнете радоста от свирене като си направите съпоставка!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Ами аз свиря от 1 година и за това време смятам че съм научил много.В началото не ходих на уроци и свирех в групата без проблеми а сега ноември тръгнах на уроци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mladen Отговорено Декември 16, 2007 Share Отговорено Декември 16, 2007 Хамм... Здр., ами тази година беше мн. важна. Дълго време свирех с неправилна постановка на дясна (е не неправилна, но поне по - трудна за усъвършенстване спорен мен... Става въпрос за т.н. преминаване от свирене с пръсти, към свирене с китка). Поцеса беше мъчителен, но успях да постигна значителен напредък в тази насока и то без помощта на учител. НО НЕ КАЗВАМ: " Не ходете при педагози"!!! Това се отнася за по-начинаещите. Ако искате да не праите грешки като моита обърнете се към специалист ! Но мисълта ми е даже и да ходите на уроци, не разчитайте да се научите само от това, майката му е яко свирене, желание и упоритост! От вс. по много ! Т'ва е най важното за мен от 2007 г. както и предпочитание на вс. по разл. музика, която има какво да даде на един кандидат музикант Best Wishes & Success!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Talic_Zealot Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Последната година беше много добра откъм музикален опит и развитие за мен. В началото на годината направих първото си live изпълнение, където открих пролуки в техниката си както и оше едни много важни неща: 1.Озвучители, моля ви не пийте биричка преди gig, а си настройте техниката! 2.Моля ви не изключвайте единствения монитор по средата на изпълненията без предупреждение! След съответното изпълнение, което не бих определил с думата успех, реших да промення коренно стила си. Започнах с най-бруталната промяна : смених начина, по който държа перото. В началото беше голям стрес, но с новата ми система за упражнения (по много свиринье на упражнения и песни) успях да го фана за 2 седмици. След това продължих да правя системата си по интензивна и динамична. И сега тотално си прецаквам развитието като почти не свиря заради кандидатстване за В.У.З. . П.С. Айде да пишем в по-смислените теми (като тази примерно), че напоследък напилнихме recykle bin-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Какво мога да кажа... Тази година беше СУПЕР полезна за мен. 1. Взех си първата електрическа китара на 27.06 2. Тръгнах на уроци по класическа китара и съм МНОГО доволен. Напредвам доста бързо 3. В даскало си направихме група и много си се кефим :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bony Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 здравейте на всички надявам се да не дразня никого с моите писания за мен няколко години са деградиращи относно музика и свирене просто живота така ми се подреди че почти зарязах китарата ,а бях много нахъсан сега основно покрай жената и детето правя основно ако някой се интересува Това инъче подържам форма с посвирване вечер но колкото да не забравя а пиша в форума само защото ми е интересно и в обкръжението ми почти няма музиканти така че дерзайте пожелавам на всички да постигнете крайната си цел възможно най бързо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 ^ Ааа, парапланеризъм, а Уважавам хората, които се занимават с него! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Тази година и за мен е най-важната може би...Причината: Започнах да се занимавам с музика!!! Засега съм що годе добре , като за китарист , който свири от 3 месеца... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hatered Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Като музикално развитие тази година беше истински напредък. 1 Започнах началото на годината да свиря на китара. За една година смятам, че се справям даста добре, като за самоук. 2 Научих много, откъм муз.теория 3 Осъзнах това онова за пеенето и вече си припявам стабилно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts