Jump to content
Българският форум за музиканти

2007

Cupatincho

Recommended Posts

Може да е за "Говорилня" но все пак става въпрос за китари...Та по-скоро как мислите сте се развили за тази година..Много,малко може да се похвалите с нова група или участие просто една съпоставка на всичко...На цялостното ви развитие в музиката тази година..Може да се вдъхновите да се надъхате и да си върнете радоста от свирене като си направите съпоставка!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз свиря от 1 година и за това време смятам че съм научил много.В началото не ходих на уроци и свирех в групата без проблеми а сега ноември тръгнах на уроци :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хамм...

Здр., ами тази година беше мн. важна. Дълго време свирех с неправилна постановка на дясна (е не неправилна, но поне по - трудна за усъвършенстване спорен мен... Става въпрос за т.н. преминаване от свирене с пръсти, към свирене с китка). Поцеса беше мъчителен, но успях да постигна значителен напредък в тази насока и то без помощта на учител. НО НЕ КАЗВАМ: " Не ходете при педагози"!!! Това се отнася за по-начинаещите. Ако искате да не праите грешки като моита обърнете се към специалист :metalist: !

Но мисълта ми е даже и да ходите на уроци, не разчитайте да се научите само от това, майката му е яко свирене, желание и упоритост! От вс. по много !

Т'ва е най важното за мен от 2007 г. както и предпочитание на вс. по разл. музика, която има какво да даде на един кандидат музикант :greenball:

Best Wishes & Success!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последната година беше много добра откъм музикален опит и развитие за мен. В началото на годината направих първото си live изпълнение, където открих пролуки в техниката си както и оше едни много важни неща: 1.Озвучители, моля ви не пийте биричка преди gig, а си настройте техниката! 2.Моля ви не изключвайте единствения монитор по средата на изпълненията без предупреждение! След съответното изпълнение, което не бих определил с думата успех, реших да промення коренно стила си. Започнах с най-бруталната промяна : смених начина, по който държа перото. В началото беше голям стрес, но с новата ми система за упражнения (по много свиринье на упражнения и песни) успях да го фана за 2 седмици. След това продължих да правя системата си по интензивна и динамична. И сега тотално си прецаквам развитието като почти не свиря заради кандидатстване за В.У.З. :drummer: .

П.С.

Айде да пишем в по-смислените теми (като тази примерно), че напоследък напилнихме recykle bin-а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво мога да кажа... Тази година беше СУПЕР полезна за мен. :bravo:

1. Взех си първата електрическа китара на 27.06 :greenball::)

2. Тръгнах на уроци по класическа китара и съм МНОГО доволен. Напредвам доста бързо :greenball::)

3. В даскало си направихме група и много си се кефим :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте на всички

надявам се да не дразня никого с моите писания

за мен няколко години са деградиращи относно музика и свирене просто живота така ми се подреди че почти зарязах китарата ,а бях много нахъсан

сега основно покрай жената и детето правя основно ако някой се интересува Това

инъче подържам форма с посвирване вечер но колкото да не забравя

а пиша в форума само защото ми е интересно и в обкръжението ми почти няма музиканти

така че дерзайте

пожелавам на всички да постигнете крайната си цел възможно най бързо :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази година и за мен е най-важната може би...Причината:

Започнах да се занимавам с музика!!!

Засега съм що годе добре , като за китарист , който свири от 3 месеца...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като музикално развитие тази година беше истински напредък.

1 Започнах началото на годината да свиря на китара. За една година смятам, че се справям даста добре, като за самоук. :)

2 Научих много, откъм муз.теория

3 Осъзнах това онова за пеенето и вече си припявам стабилно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове