TrumpetNick Публикувано Декември 14, 2007 Публикувано Декември 14, 2007 (Редактирано) Понеже вече го поръчах, реших, че ще е добре все пак да разбера какви са вашите впечатления от него...ако някой има или е ползвал такъв разбира се. Отдавна мисля за някаква преносима джаджа която да може да прави сносно записи. Ще се изръся с 500лв. затова се надявам, че си струва наистина. Чувал съм добри неща от чуждоземните ми приятели...Става дума за това: http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/ Редактирано Декември 14, 2007 от Schagerl Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) Хехе днес правих едни записи с това чудо и тъкмо ги слушам. Много добро качество за записи на репетиции и концерти с цел прослушване на изсвиреното. Поздрави, Петър едит: Сега видях поста на Кольо. Аз имам и минидиск и с външен микрофон (на СОНИ има едни дребни кондензаторни стерео микрофончета) и бих казал, че ЗУУМ-а вади малко по-добър звук. Предполагам, че е от микрофоните. Редактирано Декември 14, 2007 от kitaratapesho Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 аз съм ползвал такъв (веднъж)Определено е качествен ,на микрофони записва като минидиск рекордер с външен стерео мик.Като се има предвид,че цената на мини диск и що годе качествен мик е съизмерима,а с Зума имаш доста повече опции ,както и възможност за лесно прехвърляне на компютър,мисля че определено си струва.Напоследък тези устройства са много популярни Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Както бях писал вече в една тема за този уред (...търсачката!?!?), имам много добри впечатления от него, особено за записа на атмосфери и лайв саунд. За 500 лв. това си е великолепен уред, а и микрофоните му никак не са лоши. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Хехе днес правих едни записи с това чудо и тъкмо ги слушам. Много добро качество за записи на репетиции и концерти с цел прослушване на изсвиреното. Поздрави, Петър едит: Сега видях поста на Кольо. Аз имам и минидиск и с външен микрофон (на СОНИ има едни дребни кондензаторни стерео микрофончета) и бих казал, че ЗУУМ-а вади малко по-добър звук. Предполагам, че е от микрофоните. Само за уточнение,с моя мини диск използвам кондензаторен мик http://images.search.yahoo.com/search/imag...66&ei=UTF-8 ,койтое значително по качествен от този http://images.search.yahoo.com/search/imag...38&ei=UTF-8 който имах преди.При сравнението визирах него.Но за съжаление,с този микрофон ,цената на минидиска излиза като на Зума. Сори за офтопика Редактирано Декември 15, 2007 от kolio_k Цитирай
drgoa.r Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 На мен като че ли ми допада повече H2, вероятно защото няма натикани вътре АМП-симулации и подобни неща, все пак това най-малкото очаквам да има в един рекордер от такъв тип. Цитирай
TrumpetNick Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 Както вечер казах в отдел духови, записах 1 част на Хиндемит: Соната за тромпет и пиано с новия Zoom H4 и всичките ми приятели бяха изненадани от доброто качество на записите...Много съм доволен, какво да кажа друго? Джаджата си я бива без никакво съмнение. Цитирай
Recommended Posts