Nikifena Публикувано Декември 12, 2007 Публикувано Декември 12, 2007 разхождайки се в нета намерих това: Цък давам линк с превода направо да не четете йероглифи Тази фирма diyeden правят доста интересни неща. ебати и китайците... Цитирай
vhcs Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 мога да ти кажа че университетите в западна европа от давна са пълни с китайци. Държавата им поема част от следването както и част от издръжката и след като завършат се прибират. Китайските фирми от години като купуват продукти от висок клас (примерно поточна линия за производства на еди кво си) я купуват само с пълните чертежи. Ние в България ги познаваме от най-лошата им страна - евтина и лоша стока ама това е само защото нашите търговци купуват буклуци там само и само да направят по-голям профит. Хората подводници правят, ракети и спътници изстрелват в космоса (дори май и човек пратиха) а ти за една саунд карта се учудваш. До 10г. Китай ще е водаща страна колкото на някои хора да не им се вярва или да не им се иска. Цитирай
KAE Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 иии, тия ме утрепаха с ТТ данни! Цитирай
7thString Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Значи, ще споделя скромния ми опит в Щатско- от всичко, което съм пазарувал(говорим за електроника), единствено една машинка за бръснене беше произведена в Япония, а ВСИЧКО друго- Китай. Няма компютри, Ipod, не знам си какво- всичко е жълтурско там. И докато не е чак толкова некачествено, колкото китайските боклуци у нас, определено там се прави всичко с по-ниско качество, отколкото е било преди. Говорим си за Apple, за HP, IBM... Наскоро си купих една дрелка, на Bosch- уж елита в тази сфера. Иииии еми от 10 минути работа в ДЪРВО, корпуса й се сцепи.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Ники, нямат FireWire интерфейси, много куца работа. Тъкмо мислех да внесем 2-3 камиона и да раздаваме за Коледа на площада... Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) За аналог и дигитал аутпут дават Frequency response (20Hz ~ 20KHz): ±0.5dB. Това ли ви е хубавата аудио карта ?! Според мен е един посредствен продукт, съпоставенм с пазарните/технически тенденции ... Но със сигурност е съобразена и с цената си (която сигурно е 2-3 лева) Редактирано Декември 13, 2007 от visiondann Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 А един познат ме убеждаваше, че ако си купя пулт сглобен в китай ще сбъркам. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 13, 2007 Автор Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) За аналог и дигитал аутпут дават Frequency response (20Hz ~ 20KHz): ±0.5dB. Това ли ви е хубавата аудио карта ?! Според мен е един посредствен продукт, съпоставенм с пазарните/технически тенденции ... Но със сигурност е съобразена и с цената си (която сигурно е 2-3 лева) frequency response: +/-0.1dB, 20Hz to 20kHz @ 48kHzТова е на аудиофила на м-аудио Смятай, че разлика от 3дб се води за линейност. тоест всеки един пад или пик с 3дб спрямо основната линейност не се чува. Освен това 0.5 или 0.1 или нещо такова би изглеждало като опънат конец Не мисля, че това е нещо за което трябва да се притесняваш когато става дума за аналогова техника А един познат ме убеждаваше, че ако си купя пулт сглобен в китай ще сбъркам. Питай приятелят си кое не е произведено в китай Редактирано Декември 13, 2007 от Nikifena Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Все още SSL ,Amek/Neve и DIGICO не се правят в Китай, ама цената им е брутална. Цитирай
Recommended Posts