the_gorer Отговорено Май 28, 2005 Отговорено Май 28, 2005 В буксата на десислИва?... Да, моля, ако не представлява проблем, с удоволствие. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 По какво разбра? Питам, щото вече имаше такова предположение, но бе отхвърлено май... Цитирай
AXE Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 (Редактирано) МУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА Чакайте че се просълзих. След малко ще напиша кво мисля _________________________ Абе не е Епизод, поне не прилича по нищо на тях. Прилича на БТР по стил (е малко по-тежичко е ) и по вокала, ама май не са те. Да еба, кои са тия ве? Редактирано Юни 4, 2005 от AXE Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Три години по-късно и след като получих сигурно инфо, че не е на Епизод, да подпитам пак: На кого е тази култова песен, че да го възхваляваме во веки! Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 на мен ми прилича малко на "обратен ефект".............. Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Доколкото аз знам е на Епизод с участието на Наско от БТР , според мен лирическия герой не си струва труда,цяло паряе,текст,музика,запис... Цитирай
Ледник Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Три години по-късно и след като получих сигурно инфо, че не е на Епизод, да подпитам пак:На кого е тази култова песен, че да го възхваляваме во веки! Из нета пълзи така, покрито, информацията че песента е на група Аркадия. Не съм слушал нищо тяхно и не знам истина ли е това, но съм сигурен, че не е на "Епизод" или "БТР". Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 на мен ми прилича малко на "обратен ефект".............. И аз съм на това мнение! Те са достатъчно болни, че да напишат нещо толкова култово! Може някои , които ги познава да ги попита, ако не- като дойдат следващия път в Пловдив ще ги питам Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Групата е Аркадия.. Никъв Епизод или Б.Т.Р. Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 ^тея пъ за пръв път ги чувам... можеш ли да постнеш линк към сайт някакъв, дето има музика, да можем да сравним вокалите, или поне спецификата на свиренето, нещо по което да се ориентираме? Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 http://www.mp3.bg/mp3.php?id=9436 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 В края на краищата - РЕНЕГАТ ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 (Редактирано) От група Аркадия много учтиво ми отговориха на запитването, но те нямат НИЩО общо с тази песен! Извинявам им се, ако съм ги засегнал с нещо. Проблемът е, че тази песен за едни е ултра-култ, за други тотална простотия! Това от линка на Метълхамър е кавър версия, така да се каже. Ето ТУК пише, че е на Ренегат, но сега имат нова версия (тази от линка на Дими). Освен това във форума на Кречатало, някой с ник renegadebg е писал, че е тяхна, като е дал линк към официалния сайт на групата, където е качена песничката. Редактирано Октомври 16, 2008 от Baby Thomas Цитирай
Recommended Posts