AXE Отговорено Май 25, 2005 Share Отговорено Май 25, 2005 шест месеца мазна баница и по-голем китарис от мене нема да има Ще го докараш на фаца като другаря Малмстийн Оня диети не го ловят... :green: Боли го него ... грифа :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Май 26, 2005 Автор Share Отговорено Май 26, 2005 абе мисля че истината е да работиш усърдно,обаче и да има някои да ти покаже туй онуй Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 (Редактирано) Малкият пич в филма е артиста Ралф Мачио - той не свири на китара.Виртуозните партий във филма,вси4ките(включително и финалното соло на малкия) са изсвирени и записани от Вай,а пък слайд и автентичните блус китари са записвани от Рай Куудър. Владо го каза само три пъти, но и аз да се обадя и да потвърдя, че е така! Old_shetarhand -> то и аз да бех ученик на Сатриани и аз щех да съм на такова ниво но уви... Той и чичко ти Кърк му се води ученик, ама гледай го к'во е дърво... metalmaniak - Е то тва майче е каприз номер 5 на Паганини. Няма го в тоя дуел това произведение. Парчето, което затрудни Стив е на Ry Cooder - Eugene's Trick Bag. Има го в МайСонгБуук. Нещата, които свири Вай (а и другите - мисля, че целия дуел е там) ги има в албума му Steve Vai 2002 - The Elusive Light And Sound, Vol. 1. AXE -> Хмм, бях гледал The Satch Tapes... И аз съм го гледал и помня, че беше точно така! Редактирано Май 26, 2005 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 абе колеги защо толкова плюете KIRK HAMMET - според мен той се вписва идеално в стила на металика вярно - не е от класата на ВАЙ и САТРИАНИ но сьс сигурност има пове4е кинти от тях изкарани 4рез музика - това го казвам - осьзнавайки 4е не е супер критерий за мен няма проблем да изсвиря което е и да е негово соло( което за солата на ВАЙ и Сат4 - изобщо не важи -направо са ужас) оба4е свирейки Хамет - виждам един добьр китарист - които си тежи на мястото а ВАЙ и Сат4 са си казали доходите - около 200 000 долара на година Хамет - може би минава милиона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 Кърк Хамет наистина е много добър и интелегентен китарист. Не ми харесва само, че в последната Металика няма нито едно китарно соло. Иначе легендата за китарните уроци на Сатриани е малко преувеличена. Доколкото знам Хамет съвсем закратко е учил при него (не отричам обаче полезността на уроците), а със Стив Вай основно са правили джем-сешъни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 Не знам к'во сте седнали да говорите тука за китаристи от рода на Сатриани, Хамет, Вай.... Много глупаво ми се струва като почне някой да говори как еди кой си не струвал или нещо такова. Как се опитвал да свири или нек'ви такива. Като не те кефи стила - не го слушай. Това не означава че този който го прави не може да го прави. А, така седнал удобно пред монитора, скрит от всички и от всичко, е много лесно да почнеш говориш кой колко е добър. В музиката не е важно колко е трудно едно соло, а как звучи. Нек'во завъртяно соло общо взето всеки може да направи със труд, обаче да вкараш чувство във него е съвсем друго нещо. и все пак, сега по темата : Всички тия (Сатриани, Хамет или Вай) са такива не защото еди кой си го е учил Сатриани или местния пияница, дето репертоара му е "гради Илия килия", а защото е свирил по много. Натъртвам на свирил по много Колкото за Хамет, в едно интервю на Сатриани той казва че го е учил 2 години. Все пак не мога да потвърдя че интервюто е достоверно, щото го четох някъде, а всеки може да си напише интервю . Тъй че хора - go :violin: и :guitar: за да има после , и :wow: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 Хихихи Бравос. Подкрепям. (Който смята че Hammett е голямо дърво с китарата да ходи при Metallica да им става соло китарист :green: Щом е толкоз добър веднага ще го вземат ) Аз също смятам че не е важно колко добре свириш, а какво свириш. Да напишеш една яка песен е много по важно, от това да изсвириш една бърза. Айде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Май 26, 2005 Share Отговорено Май 26, 2005 ако ви кажа че ако ми турите три снимки на Вай, Сатриани и матриани и няма да знам кой кой е , ще ми повярвате ли? Щото не ме интересува.много се дърлите за ташаци.Това видео така и не ми се зареди... Всичко е субективно.Всеки който може да продаде музиката си е добър , това е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 между другото - знаете ли че Кърк Хемет е племенник на Сантана и това го казва Сантана в едно интервю за Гитър Уърлд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 между другото - знаете ли че Кърк Хемет е племенник на Сантанаи това го казва Сантана в едно интервю за Гитър Уърлд Издадоа го мексиканчето; са и имиграционните като го подфанат - Seek and ... repatriation, хе-хе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 ако ви кажа че ако ми турите три снимки на Вай, Сатриани и матриани и няма да знам кой кой е , ще ми повярвате ли? Щото не ме интересува.много се дърлите за ташаци.Това видео така и не ми се зареди... Всичко е субективно.Всеки който може да продаде музиката си е добър , това е. имаше една волна пеперудка и тя е добра с "п" пак и завършва на "-ка" и тя СЕ продаде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 между другото - знаете ли че Кърк Хемет е племенник на Сантанаи това го казва Сантана в едно интервю за Гитър Уърлд Вероятно Сантана се е пошегувал. Външна прилика може би има. Доколкото знам майката на Кърк е филипинка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trendkiller Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 Hammet свири в новия албум на Сантана .Някой да го е слушал вече? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 27, 2005 Share Отговорено Май 27, 2005 Ех, деца... Много се впрягате. Аз идвам във форума за три неща: 1. Да науча нещо. 2. Да се направя на знаещ. 3. Да се заям с нещо. Ако изчета 10 теми и никъде не намеря къде да кажа някоя глупост за Малмстийн или Хамет или Фендър или (етц) все едно не съм чел нищо А че са гении никой не отрича. Още по-малко тезата, че целия форум сме светлинни години по-назад от дори един от тях. Та така... П.П. Вярвам, че доста от вас споделят поне 2 от точките, които изброих. Пийс! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Май 28, 2005 Share Отговорено Май 28, 2005 2. Да се направя на знаещ.3. Да се заям с нещо. Мдааа, по тия точки секи е вървял Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts