Old_Shetarhand Публикувано Май 25, 2005 Публикувано Май 25, 2005 Вижте какво намерих,и понеже видях че тук пускате такива неща,реших да ви дам линк,и после да коментираме кои от вас може да го докара тва пар4е,щото мисля че пича на видеото е много добър!не че е наи добрия но е добър http://store1.data.bg/jazzybaby/clips/Stev...0Duel%20(2).mpg аз филмът не съм гледал,казаха ми че самият дуел бил 10 минути но аз намерих само това Цитирай
Black Bird Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Пича на видеото е Стиви Вай Не е много добър ама пак е добър де Те хората викат чи бил не много добър Цитирай
synchu Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 (Редактирано) Пича на видеото е Стиви Вай Не е много добър ама пак е добър де Те хората викат чи бил не много добър Ха ха ха ха ха Ма, моля ти се Оста'и к'во разправят тези.... п.с. Абе ПоразяващаРъка ти нешо майтап ли си правиш...? Ако този нещо "не е много добър" най-добре да режа китарките на банцига и да ходя да садя домати (което все още се чудя що не съм го направил де) Редактирано Май 25, 2005 от synchu Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Аз преди време го свалих целия филм от нета. VHS rip. Ама така и не го изгледах, вчера го изтрих. Както и да е, най-ценното е отрязано в тоя файл точно. Самия филм е просто филм, няма друго свирене доколкото видях с превъртане... Цитирай
AXE Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Аз имам филма и съм го гледал. Дуелът е кулминацията, но не изчерпва филма. Въпреки че ако ви интересува само свиренето, другото ще ви е безинтересно. А надсвирването е супер яко, кво да си говорим. Дори бях намерил нотите на парчето, с което малкия забива Mr. Butler :violin: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Пича на видеото е Стиви Вай Не е много добър ама пак е добър де Те хората викат чи бил не много добър Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Пича на видеото е Стиви Вай Не е много добър ама пак е добър де Те хората викат чи бил не много добър не си прав. щото пичовете на видеото са двама, ама на аудиото е един хаха Цитирай
chacho Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 не си прав. щото пичовете на видеото са двама, ама на аудиото е един хаха аз доколкото знам, Steve Vai си свири неговите неща, а SRV свири вместо маленкио Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 не си прав. щото пичовете на видеото са двама, ама на аудиото е един хаха аз доколкото знам, Steve Vai си свири неговите неща, а SRV свири вместо маленкио Няма Стиви Рей Вон в този филм.Слайд китарите и автентичните блус партий ги свири Рай Куудър, също много убийствен китарист. Владо Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 25, 2005 Автор Отговорено Май 25, 2005 пичове не сте ме разбрали!исках да кажа че тоя маненкия е доста добър!Стив Вай не го обсъждам изобщо!то и аз да бех ученик на Сатриани и аз щех да съм на такова ниво но уви.........някои ги учи Сатриани......други в неделя ще ходят да забиват групово жици в репетиционната на Пламен! които както се уреди!или по то4но както баба ми вика "КАКВОТО ТИ Е ПИСАНО,ЧЕДО" Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 пичове не сте ме разбрали!исках да кажа че тоя маненкия е доста добър!Стив Вай не го обсъждам изобщо!то и аз да бех ученик на Сатриани и аз щех да съм на такова ниво но уви.........някои ги учи Сатриани......други в неделя ще ходят да забиват групово жици в репетиционната на Пламен! които както се уреди!или по то4но както баба ми вика "КАКВОТО ТИ Е ПИСАНО,ЧЕДО" ама ти май не се ебаваш, леле днес къв смех ме е напушил пп ако ще Господ да те учи, пак не можеш стана добър ако не работиш Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 пичове не сте ме разбрали!исках да кажа че тоя маненкия е доста добър!Стив Вай не го обсъждам изобщо!то и аз да бех ученик на Сатриани и аз щех да съм на такова ниво но уви.........някои ги учи Сатриани......други в неделя ще ходят да забиват групово жици в репетиционната на Пламен! които както се уреди!или по то4но както баба ми вика "КАКВОТО ТИ Е ПИСАНО,ЧЕДО" Малкият пич в филма е артиста Ралф Мачио - той не свири на китара.Виртуозните партий във филма,вси4ките(включително и финалното соло на малкия) са изсвирени и записани от Вай,а пък слайд и автентичните блус китари са записвани от Рай Куудър. Владо Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 25, 2005 Автор Отговорено Май 25, 2005 пп ако ще Господ да те учи, пак не можеш стана добър ако не работиш ее тва ми е ясно,но не може да се учиш при някъв,а той при Сатриани!просто няма кво да сравняваме!(ако и двамата работят еднакво) Цитирай
AwXy Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 то все пак и сатриани го е учил някой таи де не се е родило научено мчето Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 пп ако ще Господ да те учи, пак не можеш стана добър ако не работиш ее тва ми е ясно,но не може да се учиш при някъв,а той при Сатриани!просто няма кво да сравняваме!(ако и двамата работят еднакво) Цитирай
Recommended Posts