Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

http://www.schematicheaven.com/effects/boss_md2_megadist.pdf :)

вижте какво открих:) самия сайт е пълен с ефекти

ако някой може да ми каже коя част от схемата точно как се нарича ще съм много благодарен

поздрави

ники

Отговорено (Редактирано)

Питаш кой символ на схемата какво репрезентира ли? Може би е по-добре да почнеш с нещо по-лесничко с да кажем 5 елемента на кръст преди да се впускаш в подобни проекти... :) Или поне да отвориш поне един учебник по физика за 8-9-10 клас да видиш какво пише... Усещам груби коментари напред в тая тема :)

Поздрави,

Влад

Редактирано от vlex
Отговорено

Ако питаш наистина това, което си мисля.....ЗАБРАВИ!

Бих те посъветвал да натрупаш първо знания по теория и след това да се впускаш в практиката.....ами ецване н аплатка, ами поене.....

Отговорено (Редактирано)

не се хвърляй на най-сложното - резултата ще е никакъв - само ще дадеш пари за елементи и накрая ще ги хвърлиш - ако имаш мерак търси разни книги и учебници по електроника и почни с прости неща като http://www.generalguitargadgets.com/index....8&Itemid=26

Редактирано от Overdrive
Отговорено

Един друг тийнейджър от форума също прави дисторшън.

Взел е схемата от някакъв групар и като ми я даде да я погледна - хоп!!!

Оказа се, че това е схемата на първия дистер, който направих в живота си - мега елементарен със 741.

Схемата е от една книга на Симо Лазаров.

Дистът се прави за около 5 или 10 минути.

Препоръчвам ти да почнеш и ти с него - хиляди български тийнейджъри не може да грешат.

Отговорено
Един друг тийнейджър от форума също прави дисторшън.

Взел е схемата от някакъв групар и като ми я даде да я погледна - хоп!!!

Оказа се, че това е схемата на първия дистер, който направих в живота си - мега елементарен със 741.

Схемата е от една книга на Симо Лазаров.

Дистът се прави за около 5 или 10 минути.

Препоръчвам ти да почнеш и ти с него - хиляди български тийнейджъри не може да грешат.

и на мен ми беше първия дист правен в живота ама още не съм се отказал от нея идеална е за бустване на чистия лампов усилвател