vurbito Публикувано Декември 7, 2007 Публикувано Декември 7, 2007 http://www.schematicheaven.com/effects/boss_md2_megadist.pdf вижте какво открих самия сайт е пълен с ефекти ако някой може да ми каже коя част от схемата точно как се нарича ще съм много благодарен поздрави ники Цитирай
vlex Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 (Редактирано) Питаш кой символ на схемата какво репрезентира ли? Може би е по-добре да почнеш с нещо по-лесничко с да кажем 5 елемента на кръст преди да се впускаш в подобни проекти... Или поне да отвориш поне един учебник по физика за 8-9-10 клас да видиш какво пише... Усещам груби коментари напред в тая тема Поздрави, Влад Редактирано Декември 7, 2007 от vlex Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Ако питаш наистина това, което си мисля.....ЗАБРАВИ! Бих те посъветвал да натрупаш първо знания по теория и след това да се впускаш в практиката.....ами ецване н аплатка, ами поене..... Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 (Редактирано) не се хвърляй на най-сложното - резултата ще е никакъв - само ще дадеш пари за елементи и накрая ще ги хвърлиш - ако имаш мерак търси разни книги и учебници по електроника и почни с прости неща като http://www.generalguitargadgets.com/index....8&Itemid=26 Редактирано Декември 7, 2007 от Overdrive Цитирай
vurbito Отговорено Декември 7, 2007 Автор Отговорено Декември 7, 2007 ммкей а тогава има ли някой навит да ми го сглоби това или да си зема от магазина Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Което си избереш. Има тема за ефекти изработвани от съфорумци. Прегледай кои правят ефектчета и други джаджи и говори с тях. Успех! Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Един друг тийнейджър от форума също прави дисторшън. Взел е схемата от някакъв групар и като ми я даде да я погледна - хоп!!! Оказа се, че това е схемата на първия дистер, който направих в живота си - мега елементарен със 741. Схемата е от една книга на Симо Лазаров. Дистът се прави за около 5 или 10 минути. Препоръчвам ти да почнеш и ти с него - хиляди български тийнейджъри не може да грешат. Цитирай
bir4o Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Един друг тийнейджър от форума също прави дисторшън.Взел е схемата от някакъв групар и като ми я даде да я погледна - хоп!!! Оказа се, че това е схемата на първия дистер, който направих в живота си - мега елементарен със 741. Схемата е от една книга на Симо Лазаров. Дистът се прави за около 5 или 10 минути. Препоръчвам ти да почнеш и ти с него - хиляди български тийнейджъри не може да грешат. и на мен ми беше първия дист правен в живота ама още не съм се отказал от нея идеална е за бустване на чистия лампов усилвател Цитирай
Recommended Posts