angel-of-death Публикувано Декември 5, 2007 Публикувано Декември 5, 2007 Здравейте на всички ! Трябва ми програма за настройване на китара (елекрическа) по точно името на хубав тунер защото свалих много тунери но нито един от тях не ми свърши работа п.с и прегледах темата за фрее софтуера там нищо не намерих.. Цитирай
musicman Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Как така не ти върщат работа ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Има една стара, но ПРЕКРАСНА тема във Форума точно за софтуерни тунери. Аз лично като ползвах такива любим ми беше G-Tune. Такъв нелош има и в Гитар Про. Имаше един AP Tuner. Също така има и няколко VST плъгина-тунери. Просто виж кой ще ти хареса, защото някои определено са големи дърволини, но би трябвало всеки да "свърши работа". Успех! Цитирай
angel-of-death Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 (Редактирано) С този g- tuner точно попадение. Свърши ми работа мерси Редактирано Декември 6, 2007 от angel-of-death Цитирай
Petar Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Здравейте на всички ! Трябва ми програма за настройване на китара (елекрическа) по точно името на хубав тунер защото свалих много тунери но нито един от тях не ми свърши работа п.с и прегледах темата за фрее софтуера там нищо не намерих.. Guitar Rig 2 има мнодобър тунер Цитирай
cradleoffilth08 Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Този Ap Tuner върши чудна работа , е малко се пообърках докато го настроя , че съм с виста , иначе вкара ли се правилния импут всичко зависи от нас Евала Цитирай
Recommended Posts