Berko Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Първата ми песен беше "Мила моя мамо" По слух на първа струнта. Хихи колко зарибен бях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Първата ми песен беше "Мила моя мамо" По слух на първа струнта. :recourse: Хихи колко зарибен бях. Ейййй да бе...И мойта беше тая ,ама от известните Sweet child O mine...Ама мойта не беше по слух , а по ноти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berko Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Айде да не кажа по слух, а по късмет Просто си правех гамички и ми се получи мелодия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Нирвана са чудесен старт . Аз почнах с тях . Добре че батко Кърт е знаел три-четери акорда и соло на една струна , та не беше много трудно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Е как-Смок на дървото на 1 струна,после като надобрях - "The Jack" на АС/ДС и тва си знам до ден днешен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 Ми за малко по-напреднали ама малко препоръчвам Smells like teen spirit & Sweet Dreams % IRon Man % Paranoid ...с това почнах аз малко по нататък абе нещо с по-лесничко соло и лесни акорди... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radooo Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Ето ти една дето намрих: http://www.youtube.com/watch?v=Lnvgxce4v_U, ама пич кво като си с кухарака и аз съм с така ва, ама това не ми пречи от време на време да си свиря и други мелодийки (например за ел.китара). Забий рок! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dankata0071 Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Първо почнах с упражнения 1-2 месеца и после се се хвърлих на мейдън Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 когато бях начинаещ на класическа- етюди разни иначе на електрическа когато почнах- мастъра естествено, мегадет- ин май даркест оур, уейк ъп дет, слейър- реининг блъд и всякакви такива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivo_tenev Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Аз започнах също с "Мила моя мамо", но интересното беше друго - втората мелодийка бе "тез червени домати". След това едно басисче - рокаджия ми каза, че чалгата не е хубаво нещо и да не се уча на такива магарии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Пеех в група за политически песни. Не след дълго засвирих песните н агрупата, а покрай тях Щурците, Сигнал, лесните парчета на Битълс, Крийдънс и като се почна.. ... А после една голяма пауза, та до скоро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Октомври 12, 2010 Share Отговорено Октомври 12, 2010 Първата куха китара, която ми попадна в ръцете беше ужасна, но на път за вкъщи по улицата свирех до-ре-ми-фа-сол-ла-си-до (примерно докато чаках на кръстовище да пресека ). Иначе първото нещо на ел.китарката беше Buuurn! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 Нирвана са чудесен старт . Аз почнах с тях . Добре че батко Кърт е знаел три-четери акорда и соло на една струна , та не беше много трудно Айде да не говорим глупости. Музиката не е само студийни записи, вероятно го знаете. Love me Tender - Elvis Presley. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GRiND BaSTaRD Отговорено Октомври 13, 2010 Share Отговорено Октомври 13, 2010 (Редактирано) Че аз и сега съм си начинаещ! Иначе навремето като за пръв път хванах китара, приятели ме бяха научили на глупости като: "сакам да строим", "камбаните звънят", "никакви други майки" на оркестър Метлалица (не мога да ги понасям тия!), "смок на дървото" и други подобни л**на, които си подрънквах с неохота, 'щото изобщо не съм харесвал тия стилове никога! ... После като понапреднах ( ), започнах сам да си разучавам някои парчета на Некролозите, също от по-старите неща на Изгубения Рай и такива по-лесни и на други банди, които наистина харесвам, по табулатури от нета. Редактирано Октомври 13, 2010 от GRiND BaSTaRD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts