Evtim Djerekarov Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Направи полезна де... Цитирай
martin_petkow Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 Аз не мога да разбера защо трябва да се появява милиард и втората тема, свързана с пишкомерене? Сега ако се хванат тука 5-6 китариста, които са известни на целия форум с великанските си качества (няма да посочвам имена) и си навключат цялата техника, викнат си хора с хубави камери и заснемат наказателно видео, съперчничещо на повечето видео уроци в нета, кво ше стане? Дай да се гледаме сега и на видео кой е по-велик, че аудиото явно не е достатъчно... Аре малко по-сериозно бе хора. Хващайте се, свирете и учете музика а не се занимавайте с детински глупости Никой не е прокопсал по тоя път. Не съм пуснал темата с цел заяждане. Който смята, че няма смисъл да пуска видео да не го пуска. И в другите раздели има същата тема, никой нищо не е казал. Цитирай
martin_petkow Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 човек зле си с ритъма - упражнявай се с метроном или електронни барабани, особено на първата песен хващай се свири на по-бавно темпо докато свикнеш вместо да си губиш времето да записваш - и аз не виждам смисъл на такива теми придобиващи състезателен вид рано или късно Ето за това може да бъде полезна. По-добрите китаристи да ни казват грешките. Може наистина името на темата да е неправилно, но какво да направя аз вече не мога да я редактирам. Цитирай
rocker_vn Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 диляне нещо не ти работи линка. гледах някакво друго видео в вбокс7-а ти, Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Да пробвам тогаз с youtube : http://youtube.com/watch?v=7_1UJ-8Fjgg Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 ^ Доста добре звучи! Браво, много мелодично! На този етап, единственото, което мога да ти дам като съвет(поне дотолкова, доколкото си съставям представа от клипа) е да се научиш да правиш различни типове вибрато - бързо, бавно, широко, тясно, засилващо се, отслабващо, разширяващо се, на цели тонове, на полутонове и т.н. Разни мелизми също. В комбинация с мелодичното свирене ще е чук! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Благодаря за съвета , но вибрато , доста видове , мога Проблема в клипчето е , че е правено в 1 посред нощ , всичко е супер намалено (нямам слушалки все още) , и единственото , което мога да направя , е да дрънкам там нещо , пък квото излезе ... Може би наистина не ги употребявам тези похвати често , все пак благодаря за съвета . Цитирай
bony Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 ето и от мен една цигания дано на някой му хареса Цитирай
bir4o Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 ето и от мен една циганиядано на някой му хареса Евала много добра техника - звука е гаден много маже Цитирай
Metalix Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Хайде и аз да се поизложа: Линк Ама сега съм по-добър. Цитирай
david nakov Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 ето и от мен една циганиядано на някой му хареса Евала много добра техника - звука е гаден много маже Длъжен съм да не се съглася с теб , аз лично се впечатлих особено приятно от звука на тая Ямаха(доколкото забелязах) ! Задкитарното устройство се справяше много добре, чак изгледах още няколко клипчета от профила в ю туб, браво! Цитирай
ultramega Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 (Редактирано) ето и от мен една циганиядано на някой му хареса Евала много добра техника - звука е гаден много маже Е как бе , екстра си е звука за такова видео(особено в началото много ме изкефи блендата). bony Браво кефи мем как свириш Lord-де bulding the church Редактирано Май 30, 2008 от ultramega Цитирай
Malmsteen Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 Xe...тамън като за мен http://vid.data.bg/duqcd6me#vid Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 Lord-де bulding the church Да бее поощрявай ми излъгацията Цитирай
Recommended Posts