LOE Публикувано Ноември 28, 2007 Публикувано Ноември 28, 2007 Песните са стари... и най вероятно съм ги поствал преди време, но това са малко поотработени варианти, първото е правено цялото на пц и е изцяло мое дело, но второто и третото са си свирени ей ги на: http://www.myspace.com/avrilinblood Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Песничките са здрави секачи - първото ми е фаворит. Издай как го докарвате този готин звук на цялостния микс. Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Най-добрия... най-добрите в този стил за мен в България! Звук - отличен 6! Идеи - превъзходен 7! Звук - 6-! Изпълнение - 583! Къртачи!!! Направо ме е яд, че вече отдавна не слушам толкоз тежка музика... Ама си пускам сегиз-тогиз по нещичко! Искаме концерт, клубно участие нещо!? Какво чакаме... толкова ли никой спонсор не ще да "декларира разходи"!? Цитирай
LOE Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 Абе не е баш тъй... по звука има още какво да се желае, идеите определено са семпли, все пак сме още нова група, планирам по сложни и идейни неща за следващия "албум", но първо трябва да направим този... а изпълнението му давам около 4.00 лично - проблема беше че никой от групата досега не беше записвал по сериозно, и особено барабаниста ни хич не се оправи сам в стаята, ссъс слушалки на главата... като цяло идеята беше да видим какво ще направим, и се надявам вече следващия опит да даде резултати на ниво... вече има 8 цели парчета, които само чакат да бъдат записани като хората А инъче за звука какво да кажа... там няма универсални правила, личния ми подход е да направя така че всеки инструмент по отделно да звучи добре, и след това всичките да зазвучат добре в синхрон, не ползвам много ефекти... само компресори и еквалайзери... това което може би си струва да се отбележи е че за касата и барабанчето съм ползвам дръмагог Цитирай
jFog Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 (Редактирано) Още перли в авторска музика Най ме кефи заради вокалите,няма да си кривя душата но всичко е пипнато а и е бруталничо ..нема лабао бравус Плейс то хайд ми е фаворита на мен.още в първия домашен вариант като споделихте тука ме влюби Редактирано Декември 3, 2007 от jFog Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 определено си звучат"демо"нещата, но има голям потнциал историята. Направете усилие да запишете промо СД. В европа едвали ще има масова психоза, но в Щатите ще ви харесат на макс! Цитирай
LOE Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 ами ... за промо цд не знам, но се надявам на пролет да има готов и максимално изпипан албум аз ги имах тия планове още за тази година ама.. явно съм бил прекалено оптимистичен Цитирай
coh-da Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Ич не се и чуди, ами записвайте. Нахъсайте се преди записите и мачкайте люцерната!!! На мен ми харесва групата. Бандата си има концепция, само малко повечко пари трябват, но то навсякъде е така... пък и без продуцентство тук. Навън търсете въздух! Все трябва да има начин. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 ... по звука има още какво да се желаеLOE, разбираш му на звукозаписа и това е. Е сигурно твоето ухо долавя , някакви недостатъци. Явно трябва човек да притежава, известна педантичност към детайлите, за да му се получават нещата добре. а изпълнението му давам около 4.00 лично Според мен , а предполагам и според други се самооценяваш ниско.. Цитирай
LOE Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 aaa не... не се самооценявам ниско оценявам изпълнението на групата като цяло ниско... моите китари са си добре ама една китара група не прави но тва не е голема мъка.. за тва сме зле, за да задобряваме напролет се надявам да има с кво да ви зарадвам, а може и преди това... май ще почвам работа по една обещаваща банда скоро Цитирай
ultramega Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 aaa не... не се самооценявам нискооценявам изпълнението на групата като цяло ниско... моите китари са си добре ама една китара група не прави хаха да Но предполагам стана ясно какво имам в предвид. Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 .... колега LOE , присъединявам се с две ръце към казаното по горе от наште съфорумници .... въпреки че не мога да се нарека най запаления фен точно на тая стилистика , НО ...... не мога да отрека много доброто впечатление което ми е правило винаги това което постваш и преди и в случая ... имаш рядко срещано по тези ширини сериозно отношение към материята , вроден усет и не на последно място свиренето в този стил ти иде отръки ... и още нещо което повечето хора не знам защо пренебрегват - имаш чувство към рифа , а за мен рифа е може би най ценния момент в рока и метала ..... като събера всички тези фактори не е учудващо че това което си или сте заформили , е достойно и за уважение и хубави думи .... желая ти да направите максимално добър за бюджета продукт и дано имате късмет някой да ви забележи ... имам предвид навън .... то тука и да ви забележи някой все тая ...... за жалост ...... жив и здрав бъди . Цеко Цитирай
Recommended Posts