Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Песните са стари... и най вероятно съм ги поствал преди време, но това са малко поотработени варианти, първото е правено цялото на пц и е изцяло мое дело, но второто и третото са си свирени

ей ги на:

http://www.myspace.com/avrilinblood

Отговорено

Най-добрия... най-добрите в този стил за мен в България!

Звук - отличен 6!

Идеи - превъзходен 7!

Звук - 6-!

Изпълнение - 583!

Къртачи!!!

Направо ме е яд, че вече отдавна не слушам толкоз тежка музика... Ама си пускам сегиз-тогиз по нещичко!

Искаме концерт, клубно участие нещо!?

Какво чакаме... толкова ли никой спонсор не ще да "декларира разходи"!?

:D

Отговорено

Абе не е баш тъй... по звука има още какво да се желае, идеите определено са семпли, все пак сме още нова група, планирам по сложни и идейни неща за следващия "албум", но първо трябва да направим този... а изпълнението му давам около 4.00 лично - проблема беше че никой от групата досега не беше записвал по сериозно, и особено барабаниста ни хич не се оправи сам в стаята, ссъс слушалки на главата... като цяло идеята беше да видим какво ще направим, и се надявам вече следващия опит да даде резултати на ниво... вече има 8 цели парчета, които само чакат да бъдат записани като хората

А инъче за звука какво да кажа... там няма универсални правила, личния ми подход е да направя така че всеки инструмент по отделно да звучи добре, и след това всичките да зазвучат добре в синхрон, не ползвам много ефекти... само компресори и еквалайзери... това което може би си струва да се отбележи е че за касата и барабанчето съм ползвам дръмагог

Отговорено (Редактирано)

Още перли в авторска музика

:greenangel:

Най ме кефи заради вокалите,няма да си кривя душата :)

но всичко е пипнато а и е бруталничо ..нема лабао

бравус

Плейс то хайд ми е фаворита на мен.още в първия домашен вариант като споделихте тука ме влюби

Редактирано от jFog
Отговорено

определено си звучат"демо"нещата, но има голям потнциал историята.

Направете усилие да запишете промо СД. В европа едвали ще има масова психоза, но в Щатите ще ви харесат на макс!

Отговорено

ами ... за промо цд не знам, но се надявам на пролет да има готов и максимално изпипан албум

аз ги имах тия планове още за тази година ама.. явно съм бил прекалено оптимистичен ;)

Отговорено

Ич не се и чуди, ами записвайте. Нахъсайте се преди записите и мачкайте люцерната!!!

На мен ми харесва групата. Бандата си има концепция, само малко повечко пари трябват,

но то навсякъде е така... пък и без продуцентство тук.

Навън търсете въздух! Все трябва да има начин.

Отговорено
... по звука има още какво да се желае
LOE, разбираш му на звукозаписа и това е.

Е сигурно твоето ухо долавя , някакви недостатъци.

Явно трябва човек да притежава, известна педантичност

към детайлите, за да му се получават нещата добре.

а изпълнението му давам около 4.00 лично

Според мен , а предполагам и според други се самооценяваш ниско..

Отговорено

aaa не... не се самооценявам ниско

оценявам изпълнението на групата като цяло ниско... моите китари са си добре :) ама една китара група не прави

но тва не е голема мъка.. за тва сме зле, за да задобряваме :hysterical:

напролет се надявам да има с кво да ви зарадвам, а може и преди това... май ще почвам работа по една обещаваща банда скоро :D

Отговорено
aaa не... не се самооценявам ниско

оценявам изпълнението на групата като цяло ниско... моите китари са си добре ;) ама една китара група не прави

хаха да:topicsux: Но предполагам стана ясно какво имам в предвид.

Отговорено

.... колега LOE , присъединявам се с две ръце към казаното по горе от наште съфорумници .... въпреки че не мога да се нарека най запаления фен точно на тая стилистика , НО ...... не мога да отрека много доброто впечатление което ми е правило винаги това което постваш и преди и в случая ... имаш рядко срещано по тези ширини сериозно отношение към материята , вроден усет и не на последно място свиренето в този стил ти иде отръки ... и още нещо което повечето хора не знам защо пренебрегват - имаш чувство към рифа , а за мен рифа е може би най ценния момент в рока и метала ..... като събера всички тези фактори не е учудващо че това което си или сте заформили , е достойно и за уважение и хубави думи .... желая ти да направите максимално добър за бюджета продукт и дано имате късмет някой да ви забележи ... имам предвид навън .... то тука и да ви забележи някой все тая ...... за жалост ...... жив и здрав бъди . Цеко :)