Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте на всички ... Реших че е време за ново джемче и ето - спретнах едно в стилистика която се надявам да ви допадне .... бих я определил като рок балада от късните 80-те и началото на 90-те ,, даже си има и бърза част :virtuoz: .... както и да е парчето е около 3 минути и е в ми .... чи тъй де , ква метъл балада ще е ако не е в ми :greenball: ..... надявам се да сте по активни от предния джем :angry: ...... това с няколко думи , а ето го и линка http://media.putfile.com/Rock-Jam-8-Slow- ..... ако имате проблеми с тегленето използвайте следния начин - с десен бутон на мишката върху плеъра който се отваря като активирате линка на путфайла и от излязлото меню намирате къде е отметката за Location - като я намерите копирайте всичко което е след двете точки - започва с http и завършва с mp3 и много цифри помежду , след това пействайте копираното в нов интернет експлорър и като го активирайте сейфвайте парчето . надявам се да нямате проблеми ... живи и здрави и да слушкате и да свирите брей ... че идва коледа и който не е слушкал и свирил както по добава няма да получи подаръци .... а тази година подаръците са 18 годишни хайтянки с препаска от листа и с две дини под мищница :yahoo: . Цеко :thx:

• Отговори 93
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
:recourse: Цеко ти си №1!Нещо все немога да намеря време да довърша моето включване в предния джем,а ти вече пусна новия!Дано се престрашат повече съфорумци този път!Успех!
Отговорено

арно,много арно колега.така ги правиш тия неща'че е трудно да не се включиш.дано Бог даде малко време,да му се нарадвам на трака.

още веднъж поздравления.

малко офец- що не земем да направим нещо като химн на форума.нещо като "от всичко по нещичко".

поздрави на всички.

Отговорено

Занев, велик си :wacko:

Истински ме засърбяха ръцете. Само да ми остане малко време тия дни и задължително ще драсна нещо.

П.П. Това парче къде ме върна просто...Чак си представям напудрена мацка с топирана коса да се разхожда нощем из Манхатън...велико :slap:

Отговорено
.... а тази година подаръците са 18 годишни хайтянки с препаска от листа и с две дини под мищница :) . Цеко :)

eeeeee сега вече сериозно ни мотивира :)

Аз съм фен на поредицата ти от първия джем :pray:

Отговорено

.... малиии кво направи бре човек .... много яко си забил .... ашколсун дето се вика ... по добро от това начало на джема здраве му кажи .. пък и на всичко отгоре си уцелил и това което си мислех че не е лошо да е стилистиката на евентуалните сола - според мен де .... бравос още веднъж ...... а на следващите кво да щажа - то такава ръкавица ви метна в лицето Delian че просто не знам .... чакам поне 10 отговора от бесни китаристи с наранена чест :) ..... шетувам се бре .. споко .. знае се че джемовете нямат а и не трябва да имат състезателен характер ... просто много се кефя на началото което Delian постави ..... а да не забравя - приятелю далечни Delian , още веднъж бравос :thumbs_up: . Цеко :)

Отговорено

Страхотна балада Цеко! "Is This Love... дат айм фиилин' "положение :) След тия жици на Делян само Джон Сайкс трябва да се яви да отсрами положението а то е само за маняци! С удоволствие бих драснал нещо само да намеря време! :thumbs_up:

Отговорено

.... ооо приятелю къде беше бре .... не си се мяркал тъдява има няма 2-3 месеца .... явно те е налегнала много работа ... няма лошо .... а иначе ти си знаеш .... за мен ще бъде удоволствие да се включиш в джема ..... но ти ще си прецениш . жив и здрав . Цеко :)

Отговорено

Това вече ме накефи . Може и аз да се включа , само да си запиша Пантера-кавъра :D

Иначе въпрос : Не може ли барабаните да станат по-добре ? Тея малко ме , ъм , не ми харесват , сякаш ...

Отговорено

...... оооо винаги може и по добре естествено .... но с наличните ресурси от време и техника - толкова ..... е , може проблема да идва и от разлики в концепциите за ударни ..... но това е и въпрос на вкус вече и е много индидвидуално ... никога не съм си и правил илюзия че това което правя включително и ударните , трябва да се хареса на всички или неща от този род ..... водещото винаги е било едно - да ми доставя удовоствие и да се забавлявам доколкото мога с хобито си , а като го поствам , евентуално да направя нещо по въпроса и за вашето забавление ..... това е .... без претенции и т.н. ..... Цеко :D