BlueZone Публикувано Ноември 26, 2007 Публикувано Ноември 26, 2007 Bobby Zasheff - Suture Freed Machine Ей тука едно психо-джемче за какъв ли не инструмент. Чувствайте се свободни да свирите и пеете квот ви е на душата Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 (Редактирано) Еха-а-а, ето т'ва вече е "мойта" музика... Ох как бих допълнил едни акустични неврози, от каквито си страдам по принцип! Сурово, истинско... Боби, ти избучи кочината!!! В шизофренен възторг съм от този инструментал... Има живителен хъс, първичен, озарение! Едва ли ще съумея да се пробвам да направя нещо отгоре... засега само ще си го слушам! Някой ден ми се ще да напрайм заедно е такива неща, ама още не се чувствам подготвен както технически така и психически. Неврозата ми си казва думата... П.П. Дечицата в началото много ме изкефиха как дадоха "тон" за ритъма... Супер-р-р-р-р-р-р!!! Почват да ми се причуват акустични китари... Редактирано Ноември 26, 2007 от coh-da Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 Много брутализъм, бе колега! Иначе яко, яко е станало! П.П. Тоя брумец творчески похват ли е? Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 За кой точно брумец питаш? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Специално в началото, преди да почне джангър частта, много отчетливо се чува. Не е шум, брум е. Като от включено CRT или смотано захранване за дист или сингъл пикапи на незамасана и неекранирана китара...нещо такова. Започва на 8-мата секунда - точно след като "млъкват" децата и имаш само китара. Допреди да тръгне дръм трака супер отчетливо се чува. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Еми тоя брум е от кубето, щото съм записвал китарите директно с кабел, щото нямах микрофони точно в тоя момент. Цитирай
antonium Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 ми сложи гейт или ръчно кръц кръц .. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Според мен не пречи чак толкоз, че да прецунквам саунда с гейтове или да си играя да го режа ръчно. Ако беше някакъв сериозен проект - ок, ама тва си е демо, пък и предназначено за джемене, така че не виждам много смисъл в такова занимание. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 еййй много ми хареса бе човек. Странно и нестандартно(поне за мен) . Брумааз даже го помислих за умишлено търсен ефект хаха Аз лично нямам кво да добавя към туй парче, само ще го разваля. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 28, 2007 Автор Отговорено Ноември 28, 2007 Е що бе? давайте смело напред Джемовете са за да се свири/пее на тях. Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 Айде де... Никой ли не ще да удари нещо? Цитирай
yakiya Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 ОПитвам се да го сваля.Ако успея ще изгрухтя нещо........ ..... не успявам да го сваля. Дай го на yakiya@abv.bg Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Синята зона! Як метал в 5/4. Да живее! Син метал джем Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 18, 2009 Автор Отговорено Ноември 18, 2009 Кефи ме тона ти, а също така и си навлязъл в стилистиката, макар и доста абстрактно и разпокъсано. П.П. Основната тема е в 6/4 Цитирай
Recommended Posts