Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Прекрасна българска песен, какво ще кажете някой да помогне, било то за китара, бас, барабани, пиано? То има от всичко по малко в таба. Ето до къде съм стигнал.

CLICK!

Приемам всякакви критики и едити! Нека да я направим цялата и да иде в архива.

Отговорено

Ами аз сега не съм на моя компютър. До края на седмицата няма да имам възможност да импортна този файл в МИДИ. Ще помоля някой друг, ако може да помогне с това.

----

Диляне, благодаря ти! Получило се е.

Отговорено

Аз съм мераклия, но нямам саунд карта и не мога да правя нищо. Освен с плъха да редя, ама не ми се занимава. Инак бих извирил един дръм трак...

Отговорено

Нещо ми се струва, че темата не върви, няма и прогрес. Явно не ви харесва подобна музика, няма какво друго да си мисля. Жалко, исках да я табулираме цялата и да влезне в архива. Жалко...Убихте ми всичкият останал ентусиазъм.

Отговорено

Не бе човек , просто някои хора (като мене) нямат почти никакво време да направят каквото и да е било . Аз още (вече втора седмица) нямам достатъчно време през светлата част на денонощието на нацепя амповете и да запиша песен .

Отговорено

Как да не ни харесва? На последния джем в събота я свирихме, заедно с Приказка. Но като нямам саунд карта какво да направя? (освен, че няма време за нищо, то това е по дефолт)...

Отговорено

Или пък има други(като мен) който колкото и да искат да помогнат не могат защото на тоя етап или са музикални инвалиди или не са дорасли музикално за да правят нещо по слух :cheers2: така че не се отказвай! Просто хубавите неща искат време :beer::dance:

Rock On!! :cheers:

Отговорено
PIF___Nevidimo_Dete.gp5 Ето и моя вариант , леки промени само на първо слушане . Като се прибера може и останалото да помъча .

Нещо не иска да се свали при мене файла, иначе ми е много интересна точно тази песен, уви не ми достигат музикалните познания, да ви помогна с нещо съществено.

• 2 months later...
Отговорено

не сьм особено голям фен на пиф , но ето един жокер от мен , в момента 0:47/8 некаде ..

e|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

B|----7v--5~-------7v--5~----3/5--------12t-5--------------------------------------------------------------------------|

в горепосочения таб , ми се стори доста фалшиво

поздрави , тод