Manolev Публикувано Ноември 26, 2007 Публикувано Ноември 26, 2007 Прекрасна българска песен, какво ще кажете някой да помогне, било то за китара, бас, барабани, пиано? То има от всичко по малко в таба. Ето до къде съм стигнал. CLICK! Приемам всякакви критики и едити! Нека да я направим цялата и да иде в архива. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 PIF___Nevidimo_Dete.gp5 Ето и моя вариант , леки промени само на първо слушане . Като се прибера може и останалото да помъча . Цитирай
SGEORGE Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 Ами прати някакъв друг формат, че не ми се инсталира Guitar Pro.Експортни го на MIDI и ще запиша пианото. Цитирай
Manolev Отговорено Ноември 26, 2007 Автор Отговорено Ноември 26, 2007 Ами аз сега не съм на моя компютър. До края на седмицата няма да имам възможност да импортна този файл в МИДИ. Ще помоля някой друг, ако може да помогне с това. ---- Диляне, благодаря ти! Получило се е. Цитирай
Manolev Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Нещо май няма мераклии? Цитирай
Manolev Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 SGEORGE, MIDI -->> CLICK! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Аз съм мераклия, но нямам саунд карта и не мога да правя нищо. Освен с плъха да редя, ама не ми се занимава. Инак бих извирил един дръм трак... Цитирай
Manolev Отговорено Ноември 30, 2007 Автор Отговорено Ноември 30, 2007 Нещо ми се струва, че темата не върви, няма и прогрес. Явно не ви харесва подобна музика, няма какво друго да си мисля. Жалко, исках да я табулираме цялата и да влезне в архива. Жалко...Убихте ми всичкият останал ентусиазъм. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Не бе човек , просто някои хора (като мене) нямат почти никакво време да направят каквото и да е било . Аз още (вече втора седмица) нямам достатъчно време през светлата част на денонощието на нацепя амповете и да запиша песен . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Как да не ни харесва? На последния джем в събота я свирихме, заедно с Приказка. Но като нямам саунд карта какво да направя? (освен, че няма време за нищо, то това е по дефолт)... Цитирай
...denied Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Или пък има други(като мен) който колкото и да искат да помогнат не могат защото на тоя етап или са музикални инвалиди или не са дорасли музикално за да правят нещо по слух така че не се отказвай! Просто хубавите неща искат време Rock On!! Цитирай
Pandemonium Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 PIF___Nevidimo_Dete.gp5 Ето и моя вариант , леки промени само на първо слушане . Като се прибера може и останалото да помъча . Нещо не иска да се свали при мене файла, иначе ми е много интересна точно тази песен, уви не ми достигат музикалните познания, да ви помогна с нещо съществено. Цитирай
appears Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 не сьм особено голям фен на пиф , но ето един жокер от мен , в момента 0:47/8 некаде .. e|---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| B|----7v--5~-------7v--5~----3/5--------12t-5--------------------------------------------------------------------------| в горепосочения таб , ми се стори доста фалшиво поздрави , тод Цитирай
Recommended Posts