yakiya Публикувано Ноември 25, 2007 Share Публикувано Ноември 25, 2007 (Редактирано) Измъчих некак първото солце.Доста колебливо е на моменти,ма туй е. Не коментирайте барабаните. http://media.putfile.com/Orion-solo-Metallica Вадено е по слух!!! Редактирано Ноември 25, 2007 от yakiya Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simeon4o Отговорено Ноември 26, 2007 Share Отговорено Ноември 26, 2007 ЧУдесно е! малко звука куца ина4е свиренето е добре. Случайно и аз го мъча сега. Ако си навит мое да го спретнеме целото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 26, 2007 Share Отговорено Ноември 26, 2007 Мене и саунда много ме кефи, няк'ав баш гаражен такъв един...абе супер е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 26, 2007 Share Отговорено Ноември 26, 2007 Да ти имам слуха! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 И на мен ми харесва, че е автентично (ненапудрено)! +1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Декември 8, 2007 Share Отговорено Декември 8, 2007 Супер е станало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts