Jump to content
Българският форум за музиканти

Самокритика


Recommended Posts

Тъй като гледам че във всички теми,се опитваме да покажем кой какво може,колко е бърз,колко е по-добър от другия "мерене не п****" както му казваме,малко се самозабравяме (говоря в множествено число като включвам и себе си за да няма отново дразги).Ето тук е моментът всеки да каже какво не харесва или иска да оправи във своето свирене...Аз лично работя усилено върху груува,кординацията и звука който извличам от барабаните,тъй като според мен нещата там се нуждаят от изглаждане,искам ми се да констатираме тази тема.Вие сте на ход :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз груува и тоноизвличането ги пооправих вече,но сега ще наблягам на координация , бързина и 2-ки с крачетата(затова сега минавам Stick Control с краката)

успех на всички!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз работя усилено върху изравняването на десния крак с левия, тъй сато съм един от малкото десняци със силен ляв крак. И скоро разбрах какъв е бил проблема. Когато като малък съм се разболял от шарка, са ми били инжекции в бедрото (доста инжекции), от тях се е получило леко срастване на мускулите където са били инжекциите. Та сега след като докторите ми казаха какво е, съм на други инжекции и вече чувствам че с оправям. Доктора каза че муслулът ше си възвърне нормалта работа и кракът ми ще стане по - бърз :greenangel: . И ако не бях станал барабанист никога нямаше да разбера, че имам този проблем!

Редактирано от Man0waR Scott Culumbus#1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм на вълна парадидли и работя от 5ти и 10ти номер от школата на Петър Цанков. Критикувам се, че покрай безкрайното учене все по-малко време остава за свирене, но поне го уплътнявам добре :) Критикувам се, че от прекалено многото свирене с класическа постановка лявата ми ръка от по-слаба стана по-силна, а водещата ми дясна остана по-слабата... Критикувам се, че не съм работил триоли между томовете и касата (затова смятам в бъдещ план да работя 2ри и 8ми номер от г-н Цанков). Критикувам се, че не свиря във високо темпо, но поне гледам да е изчистено. Така е :) Хубава тема евала :greenangel: нека тук всеки сподели по какъв технически елемент работи и да споделя и своя напредък. Успех :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, много хубава тема;):):) Ами аз определено трябва върху всичко да работя;) Това е хобито ми и за да ме радва би трябвало да се развива, а това зависи изцяло от мен;):) Успехи на всички и евала за темата!!! :greenangel::greenball::):):metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз трябва да намаля форумите. :)

 

Иначе искам да съм по-креативен в свиренето си. Трудно ми е да изградя соло. И ми се иска да седна да поработя 4-Way-Crodination и разни други патерни за кординация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала за темата !

Та аз се критикувам, че от прекалено даване на уроци последно време свиря в седмицата по веднъж ! Иначе работя по всички направления ! Особенно ми се иска наистина да изравня лявия с дясния крак, както и правилно да се позиционирам в музиката която свиря ! Демек да свиря точно и на място спрямо музикалната ситуация !

С две думи знам че нищо не знам ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук ще вметна и аз че имам проблем с преходите и синхрона при излизане от брейк към основната линия. А и колкото и да ме е срам ще си кажа че все още не съм си изравнил лявата ръка с дясната. Като протеза ми е да я вземат мътните :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Аз работя усилено върху изравняването на десния крак с левия, тъй сато съм един от малкото десняци със силен ляв крак. И скоро разбрах какъв е бил проблема. Когато като малък съм се разболял от шарка, са ми били инжекции в бедрото (доста инжекции), от тях се е получило леко срастване на мускулите където са били инжекциите. Та сега след като докторите ми казаха какво е, съм на други инжекции и вече чувствам че с оправям. Доктора каза че муслулът ше си възвърне нормалта работа и кракът ми ще стане по - бърз :thumbs_up: . И ако не бях станал барабанист никога нямаше да разбера, че имам този проблем!

 

Хора, да ви се похваля! Тъкмо ще възродя и темата. След повече от 2 седмици лечение, имам нов крак :)

Направо мн се кефя. Не знам дали някой друг е имал този проблем, ама аз се оттървах. Остават ми само упражненията :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.