GroOveR Публикувано Ноември 23, 2007 Публикувано Ноември 23, 2007 Тъй като гледам че във всички теми,се опитваме да покажем кой какво може,колко е бърз,колко е по-добър от другия "мерене не п****" както му казваме,малко се самозабравяме (говоря в множествено число като включвам и себе си за да няма отново дразги).Ето тук е моментът всеки да каже какво не харесва или иска да оправи във своето свирене...Аз лично работя усилено върху груува,кординацията и звука който извличам от барабаните,тъй като според мен нещата там се нуждаят от изглаждане,искам ми се да констатираме тази тема.Вие сте на ход Цитирай
axel Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Аз ако трябва да бъда честен,имам да работя върху всичко. Цитирай
drumvarna Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Аз груува и тоноизвличането ги пооправих вече,но сега ще наблягам на координация , бързина и 2-ки с крачетата(затова сега минавам Stick Control с краката) успех на всички!! Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 (Редактирано) Аз работя усилено върху изравняването на десния крак с левия, тъй сато съм един от малкото десняци със силен ляв крак. И скоро разбрах какъв е бил проблема. Когато като малък съм се разболял от шарка, са ми били инжекции в бедрото (доста инжекции), от тях се е получило леко срастване на мускулите където са били инжекциите. Та сега след като докторите ми казаха какво е, съм на други инжекции и вече чувствам че с оправям. Доктора каза че муслулът ше си възвърне нормалта работа и кракът ми ще стане по - бърз . И ако не бях станал барабанист никога нямаше да разбера, че имам този проблем! Редактирано Ноември 23, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1 Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 В момента съм на вълна парадидли и работя от 5ти и 10ти номер от школата на Петър Цанков. Критикувам се, че покрай безкрайното учене все по-малко време остава за свирене, но поне го уплътнявам добре Критикувам се, че от прекалено многото свирене с класическа постановка лявата ми ръка от по-слаба стана по-силна, а водещата ми дясна остана по-слабата... Критикувам се, че не съм работил триоли между томовете и касата (затова смятам в бъдещ план да работя 2ри и 8ми номер от г-н Цанков). Критикувам се, че не свиря във високо темпо, но поне гледам да е изчистено. Така е Хубава тема евала нека тук всеки сподели по какъв технически елемент работи и да споделя и своя напредък. Успех Цитирай
Jorkata Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Мда, много хубава тема:) Ами аз определено трябва върху всичко да работя Това е хобито ми и за да ме радва би трябвало да се развива, а това зависи изцяло от мен Успехи на всички и евала за темата!!! Цитирай
Danny47 Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Аз трябва да намаля форумите. Иначе искам да съм по-креативен в свиренето си. Трудно ми е да изградя соло. И ми се иска да седна да поработя 4-Way-Crodination и разни други патерни за кординация. Цитирай
makedonetsa Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Евала за темата ! Та аз се критикувам, че от прекалено даване на уроци последно време свиря в седмицата по веднъж ! Иначе работя по всички направления ! Особенно ми се иска наистина да изравня лявия с дясния крак, както и правилно да се позиционирам в музиката която свиря ! Демек да свиря точно и на място спрямо музикалната ситуация ! С две думи знам че нищо не знам ! Цитирай
Lukas_84 Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Тук ще вметна и аз че имам проблем с преходите и синхрона при излизане от брейк към основната линия. А и колкото и да ме е срам ще си кажа че все още не съм си изравнил лявата ръка с дясната. Като протеза ми е да я вземат мътните Цитирай
Danny47 Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 (Редактирано) ^ Момчета, на практика и теория няма как да стане това. Редактирано Ноември 28, 2007 от Danny47 Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Аз работя усилено върху изравняването на десния крак с левия, тъй сато съм един от малкото десняци със силен ляв крак. И скоро разбрах какъв е бил проблема. Когато като малък съм се разболял от шарка, са ми били инжекции в бедрото (доста инжекции), от тях се е получило леко срастване на мускулите където са били инжекциите. Та сега след като докторите ми казаха какво е, съм на други инжекции и вече чувствам че с оправям. Доктора каза че муслулът ше си възвърне нормалта работа и кракът ми ще стане по - бърз . И ако не бях станал барабанист никога нямаше да разбера, че имам този проблем! Хора, да ви се похваля! Тъкмо ще възродя и темата. След повече от 2 седмици лечение, имам нов крак Направо мн се кефя. Не знам дали някой друг е имал този проблем, ама аз се оттървах. Остават ми само упражненията Цитирай
Recommended Posts