Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Спрял съм се на тези модели Ibanez

RG 321 MH

GRG 270 B

GRG 170 DX

SA 120 BK

GSA 60 SB

EXR 170

и евентуално по-скъпия модел RG 370 DX

нека който има желание и познава по-дорбе тези модели да ми помогне....кое е по-добре с трмоло или флойд или статично мгаренце.Нямам идея коя година са произведени така че каквото и да ми кажете ще ми е от полза. Благодаря предварително :)

Отговорено

Значи ще си потвърдя мнението , както и много други тук , собственици на тази китара . Аз съм свирил малко на нея , но ми е мечка в момента :)

Отговорено (Редактирано)

Ако не ти трябва тремоло вземи си RG 321 MH, разликата с RG 370 DX e в тремолото и 200 кинта. А иначе не очаквай кой знае какво от Ибанец под хилядарка. А другите модели, които си написал не ги гледай изобщо.:)

Редактирано от npokonu
Отговорено
Ако не ти трябва тремоло вземи си RG 321 MH, разликата с RG 370 DX e в тремолото и 200 кинта. А иначе не очаквай кой знае какво от Ибанец под хилядарка. А другите модели, които си написал не ги гледай изобщо.:greenangel:

thx all

Отговорено

rg370 братле от няколко месеца имам такава и още немога да и се нарадвам :) флойда държи !

готини адаптори (за сток) хубав гриф единствения минус поне според мен е че не е матова :)

ама тва се преживява..айде и да се похвалиш после

Отговорено

Още едно за RG370 :)

Даже колегата SlipFly аз го поубедих да си вземе точно тази китара и мисля, че е съгласен, че има защо :)

Отговорено

аз ходих да я гледам...само не ми харесва че има две бели линии по горната и долна страна на грифа...иначе пипнах модела на Гигер-оня дето мисли откачените биомеханики..тя е матова...абе красота...та май скоро ще се похваля....даже мисля един ZOOM G2 ili G2.1u някой сигурно ще скочат ама аз съм си фен на тая марка а тея модели май не са мн лоши

Отговорено (Редактирано)

Ако ще си свириш в къщи с компютъра,има и по евтини решения дори(за звук)

Редактирано от jFog
Отговорено

...Или не си купуваш процесор ами качествен стомпбокс (камионче/педал) дист за около 200 лева и някви допълнителни в зависимост от тва колко пари ще ти останат :]

Отговорено

^ :thumbs_up:

Скапания процесор ще ти убие звука,земи си един дисторшън като за начало и събирай парички за читав,щом си фен на процесорите.