bir4o Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 за метълски звук - правил съм маршал 2204 (jcm800), 1959 (plexi) и 18 ватовия (със ел84ките), като нито един от тях не вади метълски звук - далаверата се получава в комбинация с крайно стъпало с ел34, което също криви като е яко набичено, jcm800 е с ЕЛ34 след като те могат да се поставят на изнасилен режим и да кривят , защо да не може и ел84? Цитирай
Кръстака Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 за метълски звук - правил съм маршал 2204 (jcm800), 1959 (plexi) и 18 ватовия (със ел84ките), като нито един от тях не вади метълски звук - далаверата се получава в комбинация с крайно стъпало с ел34, което също криви като е яко набичено, jcm800 е с ЕЛ34 след като те могат да се поставят на изнасилен режим и да кривят , защо да не може и ел84? Може ама трябва да е усилено на макс. А на мен целта ми е резачката да си е еднаква без значение колко е усилено. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 за метълски звук - правил съм маршал 2204 (jcm800), 1959 (plexi) и 18 ватовия (със ел84ките), като нито един от тях не вади метълски звук - далаверата се получава в комбинация с крайно стъпало с ел34, което също криви като е яко набичено, jcm800 е с ЕЛ34 след като те могат да се поставят на изнасилен режим и да кривят , защо да не може и ел84? по тази логика може и 6л6 да се набичи и да стане дет метъл ама не може - всяка лампа е различна, за маршалите имах в предвид на нормални усилвания че не става метъл, не всеки може да свири на площада че да ги набримчи Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Като ще е ламба, то аз лично за дет (а аз това свиря) бих предпочел дуал ректото или енгъл.Ама все пак мисля че хибридите са по-кирийка...лично мнение.... Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Ще изполвам фразата от едн друг форум. Хибрида е като лайноягодка...... Цитирай
Кръстака Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 (Редактирано) Понапреднах малко с изработката на кубенцето. Като цяло наистина е голяма играчка да се натаманят нивата и да се получи приятно изкривяване. От друга страна на моя човек пък не му се нрави много чистото лампово изкривяване (не само в мое изпълнение ами и на други кубета) така че може да остане и вариант да е без много кривеж и да си включва произволно камионче в сенд - ресива. Ще има само лек драйв и плитки корекции. Очаквайте продължение със снимки... Редактирано Декември 6, 2007 от Кръстака Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 изкривяващи камиончета - САМО ПРЕДИ УСИЛВАТЕЛА Цитирай
bir4o Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 изкривяващи камиончета - САМО ПРЕДИ УСИЛВАТЕЛА нещо не го разбрах това не е ли най добре да направи лупове за да се намери вярното място на камиончетата Цитирай
boreto Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Драйвове и дисторшъни се слагат преди усливателя, често оувърдрайва се ползва и за буустър. В луупа се включват разни ефекти от сорта на ривърб, дилей и фленджър. Уа уа педала също се слага преди усилвателя. (Кирил и Методий да ме простят за нечистобългарското изречение) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 В определени ситуации драйв камиони могат да се ползват повече от успешно И директно в Лууп-а... Цитирай
Recommended Posts