nb2002 Публикувано Ноември 15, 2007 Публикувано Ноември 15, 2007 Здравейте,може ли някой да сподели впечатления за Korg i3 Благодаря ви Цитирай
Емо Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Разполага с перфектен секуенсер,такъв какъвто нямат и новите серии.Друг голям плюс е редактирането на стилове/пълно редактиране/.Друг плюс е възможността от миди фаил да копираш в стил каквото си искаш. Недостатъци- не чете директно файлове от флопито,но това донякъде се компенсира от секуенсъра,в който можеш да вкараш готови за пускане 6,7 файла.2ри недостатък е липса на перформанси. Друго хубаво нещо е,че има аранжименти/64/които можеш да си подготвиш и да пускаш по всяко време с готово темпо,тоналност и инструменти. Въобще недостатъците са само перформанса и липса на директ плей. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 по това, което казваш съдя че си имал i3 преди Ра-то. Имаш ли фабрични балади от i3. преди година слушах един и ми харесаха баладите Цитирай
Емо Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 по това, което казваш съдя че си имал i3 преди Ра-то. Имаш ли фабрични балади от i3. преди година слушах един и ми харесаха баладите Имам,т.е пазя си сетовете.Искаш ли да ти пратя такъв сет или само стиловете.Ра60 чете узер стилове от i3,но фабричните не знам как ще ги отвориш. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 имам как да ги отворя. ти ги прати ако имаш време и желание. Цитирай
Емо Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 изпратих ти ЛС,не знам дали го получи? Цитирай
Емо Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 имам как да ги отворя. ти ги прати ако имаш време и желание. Калине,сетовете са пред мен,но не мога да ги отворя с компа,предполагам,че е заради другия стандарт на и3-то,нали знаеш,че не е на 1,44.Знаеш ли какво да направя.Изписва ми,че дискетата не е вред и ме пита дали да я форматирам? Емо Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Затвори с тиксо прозореца за формата на дискетата (долу вляво мисля е , от другата страна на този за запис) . Цитирай
Recommended Posts