Jump to content
Българският форум за музиканти

имам ли шанс?


rock_angel

Recommended Posts

здравейте!аз се казвам андреа и съм на 14 години.искам да се занимавам с музика,защото тя е моят живот!!!обаче когато трябваше да кандидатствам нашите не ми позволиха да се пробвам в някоя музикална гимназия,защото нямало реализация в България.според вас има ли някакав шанс да се занимавам с музика и без да сам завършила подобна гимназия? :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,Андреа!

Естествено,че можеш да се занимаваш с музика и без да си завършила музикална гимназия.Аз също не съм завършвала музикално училище,но това не ми пречи да се занимавам сериозно.Всичко идва от теб самата-ако го искаш-действай без притеснения!Винаги можеш да се научиш-има си педагози за целта и т.н.

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте!аз се казвам андреа и съм на 14 години.искам да се занимавам с музика,защото тя е моят живот!!!обаче когато трябваше да кандидатствам нашите не ми позволиха да се пробвам в някоя музикална гимназия,защото нямало реализация в България.според вас има ли някакав шанс да се занимавам с музика и без да сам завършила подобна гимназия? :)

 

JUST DO IT :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Андреа, аз съм горе - долу в същото положение и аз нямах възможност да съм в музикално училище и музиката е моят живот, само, че аз съм на 16. Мисля, че все още имаме шанс, да успеем! Пожелавам ти много успех... и да не вземеш да се надуеш като станеш известна :) /което най-искрено ти желая/!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога е хубаво да направиш така, че родителите ти да "мирясат". Все пак, на възраст 14 години не бива да забравяш, че още доста време ще имаш нужда от подкрепа от страна на родителите си :rockon: Хора, занимаващи се с музика, има в най-различни среди. Пък и не е казано, че в музикалното училище ще срещнеш хората, с които ще правиш музика.

 

Това е една различна гледна точка към въпроса ти. Полезно е да имаш повече, нали? :)

 

Ако музиката е твоят живот, тогава никой и нищо не може да промени това. Вервай ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!

От много личен опит ти казвам, че и без тъпа музикална гимназия, в която да ти пръснат главата от бесмислени испити, даване на пари за пълни глупости и прочие(аз съм в Музикалното в София) ти можеш да се реализираш, като страхотен музикант. В каквато и да било среда...е за цигулгата и другите струнни ще ти ти е малко по-трудно, но при пеенето ще ти кажа ча даже ти е малко рано. На 14 гласа на момичето е мотирал горе долу веднъж...няма смисъл да бъде напъван и прочие(нашите гласове мотират доста пъти през живота ни, а мъжките 2 пъти). Когато станеш на 17-18 вече гласа ще е по-остановен и ще ти е много по-лесно. Трябват ти и единия солфеж и елементарна теория...Не се отчайвай! Имаш много време!

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че можеш. Само трябва да не се отказваш от музиката...

Аз имам позната, която учи в езикова гимназия, но свири чудесно на китара. А започна уроци, когато е била 8ми клас...

И сега изглежда ще продължава да се занимава с музика :) И има бъдеще, стига да не се отказва и да работи. Това се отнася за всички.

А и от световната сцена има музиканти (всъщност май ДОСТА музиканти), които по образование са нещо съвсем друго...

За пример веднага ще дам един от любимите ми вокалисти, господин Серж Танкиан, който по образование е нещо като системен архитект, до колкото си спомням :rolleyes::rolleyes::singer:

Редактирано от Flame
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Требе да си скъсаш гъзъ от бач,иначе ще си имаме още един добър глас.Face it ,дори и най-добрите рано или късно си минават през образованието.ае компенсирай ми моето занимание по цел ден с музика,и твойто/не знам какво учиш/примерно айде да кажем архитектура и музичка.Трябва ти много талант...и уроци.Пеенето е най-трудното,ако не си родена научена...тогава е по-лесно :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е задължително да влзнеш в Музикално училище за да се развиваш...има мн музикални педагози които работят отделно от училищата и могат да те научат на много работи :) аз съм благодарна на моите родители защото те ме засилиха към музикална паралелка...работи упорито и бъди сигурна че ще успееш :greenangel:

 

Успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.