Jump to content
Българският форум за музиканти

rock_angel

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

rock_angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте,тук съм написала един текст,който е съчинила най-добрата ми приятелка.Той е по мелодия на песен на Linkin Park.Тя наистина иска да се занимава с това,но за жалост е твърде неуверена,затова реших да й помогна,като чрез вашите коментари й покажа къде греши в текстовете и за да разбере най-после,че има талант!Или поне според мен има... но тук вече трябва да продължите вие...Е,какво мислите? Затварям очите си всеки път,когато виждам адът! Нямам доверие в това,което знам, усещам как ще ме подведе и се чувствам толкова несъвместима... ...сякаш не съм от този свят... Не съм на себе си,понеже ти не си до мен! Разкъсах се между това,което е и това,което ми се иска! Толкова сме нереални с теб, а така реално усещам липсата ти! Аз не съм на себе си,всеки път,когато отварям очи...ледовете в мене скърцат! Толкова сме нереални с теб,а така реално боли! Всичко това между нас,което е така несъвместимо с мислите ми! Поотделно сме родени и поотделно ще умрем! Но някога ще те видя отново, защото ти ми каза,ти ми обеща, че ще сме безсмъртни един за друг! Дори,когато съм на 3 метра под земята,аз ще живея в сънищата си и ще ги сливам с твоите! Аз не съм на себе си,откакто разбрах,че живея мъртва на 3 метра под теб! Аз не съм на себе си от болка,гледайки те как се разкъсваш между това,което искаш и реалният гроб пред теб!
  2. rock_angel

    имам ли шанс?

    здравейте!аз се казвам андреа и съм на 14 години.искам да се занимавам с музика,защото тя е моят живот!!!обаче когато трябваше да кандидатствам нашите не ми позволиха да се пробвам в някоя музикална гимназия,защото нямало реализация в България.според вас има ли някакав шанс да се занимавам с музика и без да сам завършила подобна гимназия?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.