mila_kara Публикувано Май 15, 2005 Публикувано Май 15, 2005 Реших се да постна още веднъж .Този път чрез достатъчно видим сървър .Всичко това е направено на домашния ми компютър.Може би, няма качеството на студиен запис, но целта е да покажа какво се опитвам да правя в областта на композицията и аранжимента / понеже преди време се изказвах по тези теми /.Композицията е направена с програма с нотно записване, а аудио обработката на Cubase. Очаквам вашите критики! :hello: Цитирай
anadem Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 кажи парола или пробвай с gmaill-ския акаунт ще стане по-лесно Цитирай
mila_kara Отговорено Май 15, 2005 Автор Отговорено Май 15, 2005 Пробвайте с това: milakara music05 P.S. Ако не стане, ще я кача на gmaill. Цитирай
Burton Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 Много приятна композиция! поздравления! Може би само още малко кулминация липсва...tension дет му викат Цитирай
mila_kara Отговорено Май 15, 2005 Автор Отговорено Май 15, 2005 Определено ще трябва да ползвате muzikant.org@gmail.com. - това е за сървъра и неговите пароли! Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 Пробвай пак, кара миа, нещо не излиза... Цитирай
mila_kara Отговорено Май 15, 2005 Автор Отговорено Май 15, 2005 email: muzikant.org@gmail.com pass: mymusic Както го е обяснил Ахе в "Място за авторска музика". Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 излиза и е мн свежичко, готинко си е. Не е ли малко дългичко щото се повтарят нещата . Ритъмчето ако се разнообрази ще е перфектно. Готина хармонийка. Звука няма да обсъждам то е ясно, ама тва не е и темата . Дай да чуваме още Цитирай
mila_kara Отговорено Май 17, 2005 Автор Отговорено Май 17, 2005 Благодаря за отзивите! Наистина малко дълъг стана инструментала, най-вече защото исках да избягам от формулата на една преобладаваща мелодия и да варирам с други такива . Ако стане на песен, ще съкратя времетраенето, обещавам! Виждам, че доста хора са чели за инструментала, но не са го чули или, може би, нямат мнение.Все пак, ще се радвам на всякакви отзиви, ако има такива! :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Ми хубаво е, предполагам, като теб; обаче, нем' се сърдиш, на моменти синт настройката ме връща в черноморските ресторанти преди 89-та. Много ще е любопитно с глас: чакаме! :hello: Цитирай
mila_kara Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 ... на моменти синт настройката ме връща в черноморските ресторанти преди 89-та. Супер! Точно горе-долу от това време са и любимите ми групи! Само дето няма синт настройка, ами /цитирам дословно от description-а на програмата/ digital sounds are digitally recorded real instruments, playing a given note. :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 ... на моменти синт настройката ме връща в черноморските ресторанти преди 89-та. Супер! Точно горе-долу от това време са и любимите ми групи! Само дето няма синт настройка, ами /цитирам дословно от description-а на програмата/ digital sounds are digitally recorded real instruments, playing a given note. :hello: e хуу digitally recorded, ето пробвай това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2686 не е кой знае какво, но по-мяза на семплер, разгледай по-надолу ecmjazz е дал линк към едно негово, също правено със семплер и си е играл повече. Звучи бая като истинско Цитирай
Recommended Posts