Dilian Nedev Публикувано Ноември 5, 2007 Share Публикувано Ноември 5, 2007 (Редактирано) Срам нямам - затва го пускам : Версия с грешки Скоро версия без грешки и с истинските сола : Joe Satriani - Crush Of Love забравих за протокола : Yamaha RGX121s -> Behringer VAMP2 -> Behringer Modulizer Pro DPS1200P -> EMU 0404 PCI -> Cakewalk Sonar 7 + Reason 4 Редактирано Ноември 5, 2007 от Lord Of Darkness Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 6, 2007 Share Отговорено Ноември 6, 2007 много добро! Бравос! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 6, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2007 А звука как е - получило ли се е ? Защото нямах Wah Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Ноември 6, 2007 Share Отговорено Ноември 6, 2007 На мен лично много ми хареса, докарал си едно много приятно меко звучене китарата!!! Очаквам следващата ти версия!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 6, 2007 Share Отговорено Ноември 6, 2007 Браво :) И на мен ми хареса и като звук и като изпълнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 6, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2007 благодаря :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 Супееер много ми хареса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 7, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2007 Благодаря , благодаря на всички . Радвам се , че ви е харесало , дори в този вид . Като се прибера в петък ще се постарая да стане още по-добре . Очаквайте следните песни другата седмица : Steve Vai - Building The Church Steve Vai - The Crying Machine (ultramega ) Joe Satriani - War Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Claire Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 И на мен доста ми хареса. Звученето на китарите е много приятно. Общо взето, като го пипнеш още май ще вземе да стане прекалено хубаво... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 10, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2007 http://media.putfile.com/Crush-Of-Love-Ver2 Ето и ъпдейта . Малко по-добре е , но засега толкова мога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 амии.. на мен първото повече ми хареса Нещо си променил бекинга трака и китарата май си я променил... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Ноември 10, 2007 Share Отговорено Ноември 10, 2007 Малко градивна критика: В първото адски изкуствено звучат барабаните (особено касата) и баса и има някакъв гаден ривърб/дилей на касата или нещо такова. Във второто са по-добре, но пък прекалено сурово звучат и пак малко редени. Защо чинелите са в центъра? Китарата предполагам за стила е добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts