Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно Раздел Музикални Магазини


Форма на "Музикални Магазини"  

19 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Няма ли да е по-добре раздел Музикални магазини да включва само линкове и адреси на съответните магазини, без възможност за коментари? Всъщност, предложението ми е да прилича по-скоро на регистър, а не още един раздел, в който всеки да пише каквото му дойде на ума? Ако някой желае да коментира качеството на услугите и богатството на избора предлаган от последните, все ще намери къде да напише тема за това...Така би било по практично за тези които търсят музикални магазини. Те могат да будат групирани по градове и евентуално сфера на дейност (електронни, струнни, духови, ударни, озвучителна техника итн). И така разделът би заемал също по-малко място, а и вероятно би бил по-лесен за подръжка. Добре е да има и някакъв формуляр или форма за предлагане на линкове , описание и интернет адреси на нови магазини, но в краен случай, можем да изплозваме ЛП, за да предадем последните на съответните модератори...

За въпрос Но.3 от анкетата моля добавете чрез коментар какво имате предвид "Друго"

Редактирано от Schagerl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то вече има goldenpages.com и има сериозен каталог

Може би имаш предвид http://goldenpages.bg/ Не е зле като за начало, но няма описание...ако човек търси нещо специално. Да речем, че иска да си купи оределен инструмент, модел, марка, голямо ходене по магазините ще падне...или писане...как се разбира кой от тези магазини продава китари, кой цигулки, кой духови итн...?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си,те повечето нямат сайтове,пък и не се занимават да връщат имейли(гарантирано :thumbup: )Обаче без да има коментари,ще е все едно като голденпейджес.Друг е въпроса,че няма лошо да има коментари,но има много некоректни и нагли хора дето ще съсипят темата с ругатни

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност мисля, че следния линк може да хвърли повече светлина върху моята идея:

 

 

Trumpet Master-link

 

Регистриран в посочения форум и мисля, че те са намерили доста добра форма на подобен регистър/каталог. Не е задължително този да бъде негово копие, но мисля, че може да послущи за вдъхновение :thumbup: Не съм против дискусиите относно магазините, но е добре да има място, където човек може да намери необходимата информация без да извърти хиляди телефонни разговори...ами да-нещо като справочник за музикални магазини. Може би и ателиетата за поправка на инструменти могат да бъдат включени в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво,но след като няма да има коментари се предполага да го пише администратора или модераторите,което е абсурдно,защото напрактика си е чиста реклама.Пък не върви ние да го пишем тоя списък,защото е възможно подвеждане в информацията.Хубава е идеята,но разясни как най-коректно може да стане.

Поздрави! :-(

Редактирано от spongebob
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами там се предлага от даден потребител и се одобрява съответно от модераторите на сайта. Модераторите на сайта слагат сами линкове на компании, които спонсорират сайта...ето ви едно предложение...Сигурно има и други варианти, но нека да оставя малко място за въображението на модераторите :-(

Редактирано от Schagerl
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова нещо тук неможем да направим. Но може в сайта. И не са мо за магазини а за всякакви линкове :hysterical:

Даже се работи по въпроса. Идеята ми е да се направи каталог на репетиционни, магазини, студиа и всичко, което би било полезно за музиканта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но може в сайта. И не са мо за магазини а за всякакви линкове ;)

Даже се работи по въпроса. Идеята ми е да се направи каталог на репетиционни, магазини, студиа и всичко, което би било полезно за музиканта.

 

:):);) Страхотно :recourse: И ако сега ни кажеш как ще става предлагането на линкове от потребители...Едва ли имаш претенцията да познаваш всички тези магазини, студия итн, за да можеш да предложиш сам всичката тази информация за тях.... :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-вероятно ще има специален мейл на който хората ще пращат когато искат да влязат в списъка.

Само, че трябва да намеря кой да се грижи за това защото аз едва ли ще смогна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.