ecmjazz Публикувано Май 13, 2005 Публикувано Май 13, 2005 Ей тук може да намерите това много интересно видео: http://www.sab.bz/details.php?id=2930&hit=1 Цитирай
Topsun Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 аз това го имам!много як филм!!!който не го е гледал - задължитено да го гледа!!!!!! Цитирай
Jareth Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Keith Jarrett e страшен просто. Много му харесвам изпълненията. От доста време насам само това слушам. Тъпото е, че дори не мога да си спомня от къде си го намерих, а и нямам опис на парчетата...Някой може ли да даде линк, от където да дръпна това онова негово? А когато отворя по-горния линк ми иска юзър и парола... Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2005 Автор Отговорено Май 19, 2005 Ами нормално е да ти иска юзър и парола - регистргирай се на сайта и ще можеш да теглиш. Ама ако не познаваш още торент-системата, ще трябва да се запознаеш, но мисля че в нета има достатъчно инфо по въпроса, та няма да ти обяснявам сега. Иначе mp3 имаше на едно място ама май са ги изтрили като гледам. В скоро време обаче ще има на сайта който съм посочил. Иначе инфо за албумите можеш да намериш тук: www.ecmrecords.com Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Ха-ха. Тъя нощ ми слезе от sab.bz. Изък за ratio-то Цитирай
Topsun Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 в интерес на истината филма е наистина много готин.другия впечатляващ филм е за стиви уондър как си записва албума,който е наречен "Songs in the Key of Life " може да го изтеглите от тук. P.S.не съм сигурен колко от вас могат да го видят това,щото е от локален сървър... Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 ни едното ни др И при мен не се отварят.... :think: Кажете къде другаде може да се дръпнат такива неща. С много желание бих гледал разни пианисти... А ако знаете дали някъде има видео уроци по пиано/синтезатор... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Еми уроци точно по пиани/синт нямам, но ми харесаха доста демо файлчетата на сайта на Ямаха. Особено на МОТИФ серията... Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 Тях съм ги гледал! Лудница абсолютна.... Единствения видео урок които съм гледал е на Рудес... Ако някой знае нещо друго да казва Цитирай
Topsun Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 (Редактирано) това беше от мендруго не знам,но ако намеря, е пратя веднага! Редактирано Май 23, 2005 от Topsun Цитирай
Recommended Posts