sw1tched Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Супер, чакам отзиви за по-евтините басове, китара съм си поръчал отдавна (не esp). Интересно, и на мен никоя от ценовите листи не ми излиза на сайта. Дори като отворя сорса и търся с find няма иначе знам къде би трябвало да са, защото преди време ги виждах. Цитирай
Steve Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 (Редактирано) Lord of darkness ще ми кажеш ли къде е тоя магазин Динакорд във Варна (да не е тоя до Годзилата). P.P. Някой има ли впечатления от сигначър модела на Джеф Ханеман от Слейър, защото съм чувал че е жестока китара, а и Слейър са си Слейър и съм навит май да почна да пестя за една такава. Та някой може ли да каже нещо от личен опит. Редактирано Ноември 2, 2007 от Steve Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Динакорда във Варна е точно до ВИНС-а. В едно малко блокче там, няма как да го изпуснеш. Ако не се сещаш прати ЛС да ти обясня по-подробно. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Уличката вляво от ВИНС-а къде са дюнерите, пиците и прочие закуски. Хващаш я и вървиш по нея, виждаш масивни черни железни стълби - магазин Dynacord, качваш ги, heaven. Цитирай
Steve Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Бах, там имало магазин ли??? Въобще не знаех ама не чатнах нещо къде се намира много. Доколкото разбрах на пътя като минеш откъм винса за орбита - между тях и като тръгнеш от винса на левия тротоар така ли?? И Само китари ли има там ?? Цитирай
Trysth Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Влез в БГмапс и намери кръстовището на "Цар Освободител" и "Любен Каравелов". Тръгваш по "Любен Каравелов" покрай ВИНС-а и гледаш по левия тротоар, там ще видиш едни стълби и надпис Динакорд (или май Ямаха беше). Е те там е. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 (Редактирано) Помня,че навремето се бях засилил да купувам едно ЕСП - кастъм шоп. Беше само с един хамбекър на бриджа и с рисунка на Мерилин Монро - някакъв руския китарист я бе вкарал в България. Руснаците си имат представителство на марката още от 90-та година в Москва. (а аз и се бях наточил - по спомен 95- 96г). Но китарата беше доста изюркана и в лошо състояние и в крайна сметка се отказах. В момента нямам нужда от нова китара , но ако случайно спечеля от тотото или получа наследство - бих си взел от по - горния клас- най -вече някой сигничър. ЛТД - също са добри(за парите си)- но едва ли ще съм мераклия за такава. ето от какво бих харесал най много (поздрав с "Хванах златна рибка" БТР)- Джордж Линч - Камикадзе,Скълс и Тайгъра Кърк Хамет - КХ2,3 ( и от старите дето вече ги няма) Джеймс - експлорера - вече и него го няма Алекси - бялата разцветка Кавалера - с бразилското знаме - няма я Рон Уд - теле от кастъм шоп,еклипс моделите,ЕС делукс,ФХ400 не съм максималист - една е достатъчно... Редактирано Ноември 4, 2007 от TONY Цитирай
kolega Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 Хора, магазина в Дружба работи ли в неделя??? Просто откакто разбрах за тия ESP-та (LTD-та ) нямам търпение да ги видя... Цитирай
npokonu Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Хора, магазина в Дружба работи ли в неделя??? Просто откакто разбрах за тия ESP-та (LTD-та ) нямам търпение да ги видя... В петък ходих, имат на склад, но още не бяха изложени. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Абе има някви разминавки в наименованията на моделите особено при "H" сериите... (моят фаворита при тази марка) Иначе съм пробвал МН-50 и хич не съм очарован... Цитирай
chlen Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 ^ 50-ките май са най-ниският клас, т.е. не може да се очаква MH-50 да е върха на сладоледа. Кое точно не ти хареса, звук, изработка, адаптери, хардуер? Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 Нещичко доста беден каталога на "Динакорд" относно басовете,надявам се да вкарат повече модели. П.П. Магазина на "Динакорд" в Дружба работи и в събота,но в неделя - май не. Цитирай
Recommended Posts