peshoy2k Публикувано Май 12, 2005 Публикувано Май 12, 2005 начи ръгнах го в gmail-a старо, сложил съм му малко eq и master компресор, ама май много го качих към 5 KHz. E, надявам се да е слушаемо Цитирай
synchu Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Поредното много яко парче !!! :D Верно си качил високите, а и средните от което губи "топлотата" на звука + малко изкуствено звучат струнните, особено атаката на цигулката. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 абе да се таковам в онаковата емиии сори :wall:, аз си знам ама .... хехе Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 за атаката :think: еми тва е edirol orchestral 16 bit, 44,1 и е свирено на една не много прецизна клавиатура, ама може и по-добре де Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 има и бая разминавания ама е само идейка де Цитирай
Steve_Vai Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 има и бая разминавания ама е само идейка де Аз точно се чудех дали ми се струва за разминаванията, че напоследък съм се побъркал и не чувам реално Бе всъщност не само напсоледък Но много е готина идейката! Хорът е страшен!!! В какво ще го превръщаш това? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 в хубав спомен хехе в каво да го превръщам Цитирай
Glacierise Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Aбе тва, че звучи насечено не е толкова от звука, колкото от композицията - те тия преходи не са много характерни за челото. Може би е триаало тия по-ниските тонове да ги сложиш в друга партия. Бе whatever Кефи си парчето! Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 КАто идея ми харесва. Хорът сам по себе си е добър ама некакъв много метален ривърб има. За средните и високите съм съгласен - изкуствено звучи доста. И въобще тоя едирол мене нещо не ме кефи - много му е плосък и нереалистичен звука по принцип. Може би не е лошо с някаква друга библиотека да опиташ - HALion String Edition например Цитирай
synchu Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 за атаката :think: еми тва е edirol orchestral 16 bit, 44,1 и е свирено на една не много прецизна клавиатура, ама може и по-добре де ми мое той всъщност Едирола не е много кофти между другото, което си е учудващо имайки предвид, че е синт и има само около 100мб библиотека. аз пратих един семпъл на гмейла с нещо много вехто, където е за фон има неква оркестрация спретната набързо с Едирола, която звучи прилично. Но пък няма солови инструменти. Мисълта ми е, че за солови инструменти определено му куцат звуците, но на оркестрацийки е добре. Иначе парчето си е мно'о мно'о добре, както обикновено - и му се кефя пак ей ся :blink: Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Мисълта ми е, че за солови инструменти определено му куцат звуците, но на оркестрацийки е добре. Да именно и аз това имам пред вид - може да оркестрации, но именно соловите инструменти се усеща че не са баш истински Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Автор Отговорено Май 13, 2005 КАто идея ми харесва. Хорът сам по себе си е добър ама некакъв много метален ривърб има. За средните и високите съм съгласен - изкуствено звучи доста. И въобще тоя едирол мене нещо не ме кефи - много му е плосък и нереалистичен звука по принцип. Може би не е лошо с някаква друга библиотека да опиташ - HALion String Edition например ше го пробваме тоя halion Цитирай
Recommended Posts