ultramega Публикувано Октомври 27, 2007 Share Публикувано Октомври 27, 2007 (Редактирано) ALIVE пп.Ако има желаещ да пее да се чувства поканен Редактирано Октомври 27, 2007 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byron Отговорено Октомври 28, 2007 Share Отговорено Октомври 28, 2007 ALIVE пп.Ако има желаещ да пее да се чувства поканен Мистър Eddie Vedder да заповяда на сцената! Eddie, хайде младежо ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Piro Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Супер изпълнение , мен още ме мъчи това соло . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 6, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2007 Мистър Eddie Vedder да заповяда на сцената! Eddie, хайде младежо ... Еди го няма нещо, няма ли тука кой друг да го смени... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 Пълен ШАШ! Страхотно изпълнение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Като голям фен на грънджа, искам да кажа едно голямо БРАВО! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Як е станал кавъра! Е? Няма ли да се намери певец да го изпее?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Ноември 12, 2007 Share Отговорено Ноември 12, 2007 Грънджо нема да умре!!! Евалата за изпълнението, и за саунда и за всичко Айде, грънджарите, пейте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Ноември 13, 2007 Share Отговорено Ноември 13, 2007 Бих се помъчил да го изпея, ама нямам хубав микрофон, за да го запиша... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Ноември 13, 2007 Share Отговорено Ноември 13, 2007 Някой ден мога да извикам нашия вокал да го изпее. Много добър синбек е станал, за което те поздравявам. Бих се помъчил да го изпея, ама нямам хубав микрофон, за да го запиша... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
coh-da Отговорено Ноември 13, 2007 Share Отговорено Ноември 13, 2007 ultramega, прости ме за критиката, която ще дръпна, но няма как като верен фен на бандата да не го отбележа. Не знам защо се е получило, но може би като си намествал аудио-файловете на куплетите с китарата леко избързва същата тази китара дръпни я на снап-офф настройка малко вдясно да позакъснее сегашната китара от куплетите. Само това ме подразни... другото е изключително добре. Солата на места са леко неуверени... само на места! И пак на едно място в солото леко избързваш от ритъма. Само да не ме погнеш сега... да ме хокаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2007 Радвам се че още има фенове на тая банда и че ви допада моя вариянт на парчето. coh-da Как ще те хокам бе човек? Такива мнения са градивни и има нужда от тях, макар и критични. Че си има недостатъци, има си, естествено . Някой съм ги чул други, други не съм забелязал, като например разместените тракове на куплета , за които казваш. Засега не ми се занимава, но ако се намери мераклия певец ще обърна внимание на забележките и ще се постарая да ги отстраня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 "ultramegaЯКО" Яд ме е, че не съм мъж и не мога да я изпея на твоя инструментал.. Но ще се намери някой, сигурна съм! Единственото, което чувам и аз е избързването с една идея на китарката (това, за което говори coh-da). Страхотен е кавъра, наистина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkyr-qsal Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 Супер е, братле! звучи жестоко, въпреки че го слушам през повредените слушалки, от които се чува само от едната страна..Винаги има неща за изглаждане, но тук са много малко, а и след като прочетох предишните постове, видях, че си набелязал местата - та нямаш проблеми. Айде успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2007 Понаместих малко някои тракове: ALIVE2 Солото, може би трябваше да го запиша с wah, както в оригинала,за да ми се замажат грешките, но ме домързя да включвам Baby-то тогава. Благодаря ви че отделихте време, както и за добрите думи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts